BOGAT, LIJEP I USPJEŠAN: Prije Bastijana, Ana je bila na KORAK DO BRAKA sa ovim poznatim frajerom!

Show
BOGAT, LIJEP I USPJEŠAN: Prije Bastijana, Ana je bila na KORAK DO BRAKA sa ovim poznatim frajerom!
.

Bivša teniserka Ana Ivanović proživljava najlepše životne trenutke, budući da je u noći između subote i nedelje na svijet donijela svoje prvo dijete.

Sin Luka je kruna njene ljubavi sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, sa kojim je na ludi kamen stala 2016. godine u Veneciji, a njihovo vjenčanje bilo je glavna tema svih svjetskih medija koji su se utrkivali ko će prvi objaviti fotografije sa romantične ceremonije. Međutim, i pre Bastijana Ana je voljela poznate sportiste, a njen ljubavni život punio je medijske stupce.
 

Prva Anina veza koja je dospela na stranice štampe bila je ljubav sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, sa kojim je uplovila u romansu krajem 2008. godine.

Međutim, nakon nekoliko mjeseci par je raskinuo, a Ana se u julu 2009. zaljubila u golf igrača Adama Skota.

Ljubav je cvjetala godinu dana, a za to vrijeme proglašeni su čak i najuticajnijim sportskim parom. Raskinuli su na leto 2010. godine, ali su obnovili ljubav u novembru 2011. Definitivan kraj poslije kog više nije bilo pomirenja uslijedio je u aprilu 2012, piše srbijanski portal Pulsonline.rs.

Ipak, najozbiljnija Anina ljubavna priča prije Bastijana bila je sa teniserom i bogatim, uspješnim preduzetnikom Markom Stilitanom, sa kojim je, kako se često navodilo, bila na korak do braka.

Teniserka je Stilitana upoznala 2013. godine preko Novaka Đokovića, koji je njegov dobar prijatelj, a u vezi su bili godinu dana. Za to vrijeme, Mark, koji je u jednom trenutku batalio tenis i posvetio se biznisu, često je dolazio u Srbiju, a Ana ga je već nakon nekoliko nedelja upoznala sa roditeljima. Ipak, do odlaska pred oltar nije došlo, a par se razišao 2014. godine.

Ne propustite