Ona je sipala sodu bikarbonu u vrelu vodu, zatim je namazala ispod nosa i legla da spava: Kada se ujutro probudila NIJE MOGLA VJEROVATI!

Moda i ljepota
Ona je sipala sodu bikarbonu u vrelu vodu,  zatim je namazala ispod nosa i legla da spava: Kada se ujutro probudila NIJE MOGLA VJEROVATI!
.

Uklanjanje dlaka sa lica nije lako za žene kao kod muškaraca. Obavezno pogledajte ove jednostavne načine kako da ih se riješite!

Soda-bikarbona

Ovo uradite samo pred spavanje. 1 kašiku sode bikarbone pomješati u 200ml ključale vode i ostavite da se ohladi. Namočite pamučnu krpicu i ostavite da se malo osuši, a zatim primjenite na područje neželjenih dlaka. Pričvrstite i ostavite preko noći. Ujutru uklonite krpicu i nanesite hranljivu kremu. Nakon 2-3 ponovljena postupka, neželjene dlake će otpasti

Ujutru uklonite krpicu i nanesite hranljivu kremu. Nakon 2-3 ponovljena postupka, neželjene dlake će otpasti.

Bijeli luk

Uzeti par čehna svhežeg bijelog luka i iscijediti sok iz njih. Nanesite na kožu 4-5 puta dnevno po 30 minuta svaki dan, kako biste dobili željene rezultate. Nakon toga isperite lice vodom i blagim sapunom i nanesite kremu za lice. Ponovite postupak dok nestanu neželjene dlake.

Ne propustite