RUKU ĆU TI OTKINUTI: Sloba i Luna se žestoko posvađali ZBOG KIJE, ona zaprijetila RASKIDOM!

Show
RUKU ĆU TI OTKINUTI: Sloba i Luna se žestoko posvađali ZBOG KIJE, ona zaprijetila RASKIDOM!
.

Odnos Lune Đogani i Slobe Radanovića često nailazi na prepreke, a nevični da ih savladaju mirnim razgovorom oni često odu u krajnost u kojoj govore stvari zbog kojih se kasnije kaju. Ovoga puta to se desilo zbog pristanka pjevača da gostuje u "Amidži šou" zajedno sa suprugom Kijom Kockar, zbog čega se blogerka dala u suze.

- Imala sam dva obraza. Jedan sam j*bala kad sam ušla u vezu sa tobom, ostao mi je ovaj drugi - teatralno je izjavila Luna što je iznerviralo njenog ljubavnika:

- To nisu tvoje reči. Od koga si to čula? - udario je on na njenu inteligenciju, zbog čega se ona razurlala:

- Nisam ja toliko glupa!!!

sloba-1000x0

- Stalno ćutim zbog tebe da ne bi odustao od života, nešto polomio, pao u depresiju, napao nekoga, sve trpim zbog tebe - jecala je Luna.

- Ako radiš zbog mene ne nabijaj mi na nos. Ja ništa ne radim zbog tebe! Kad izađeš napolje shvatićeš šta sam uradio da budem sa tobom - siktao je Radanović.

- Tebe niko ne ponižava i niko ne piša po tebi! - nije mogla da se smiri Đoganijeva.

lunasloba

- Ubiću se, majke mi. Evo, neću da idem u emisiju! - zaurlao je pjevač.

- Idi, to je dobro za tvoju karijeru da se promovišeš. Ako ne ideš raskinuli smo! - zaprijetila mu je ona.

- Ti ne znaš šta hoćeš, ako odem ne valja, ako ne odem ne valja - bjesnio je Sloba, tako da je Luna počela da se udara po glavi.

- Ne udaraj se da ti ne bih ruku otkinuo! - zaprijetio joj je on, nakon čega je svako otišao svojim putem, a psovke su odzvanjale dnevnom sobom.

(Novi.ba/pulsonline.rs)

Ne propustite