DETALJI KOJI SU PRETHODILI ROĐENJU SINA: Evo kako će se on zvati!

Show
DETALJI KOJI SU PRETHODILI ROĐENJU SINA: Evo kako će se on zvati!
.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajgner postali su sinoć roditelji. Teniska zvijezda rodila je sina, a posljednjih mjeseci njena trudnoća bila je među najpraćenijim vijestima što u domaćoj, što u evropskoj javnosti. Brojni zanimljivi detalji prethodili su rođenju nasljednika, da se podsjetimo.
 

Vijest o Aninoj trudnoći donio je u septembru prošle godine njemački tabloid "Bunte". Kako je pisao tada, Bastijan je slučajno u razgovoru sa saigračima u svlačionici otkrio da on i Ana postaju roditelji.

Vijest se brzo proširila iz svlačionice, i iako je i u vrijeme objavljivanja, bila na nivou glasina, mnogi su "povjerovali" u istinitost takvih natpisa- možda najviše zbog Aninih prethodnih intervjua u kojima je često isticala da jedva čeka da postane mama, ali i činjenice da se trudnoća navodila kao glavni razlog njenog povlačenja iz svijeta profesionalnog tenisa.

Do zvanične potvrde trudnoće, Ana se pomno pratila, a njene slike pažljivo analizirale ne bi li se na njima vidio neki znak drugog stanja.

A onda je Ana dvije nedelje nakon svog 30. rođendana na Instagramu potvrdila natpise o trudnoći, na veoma simboličan način.

Stomačić je diskretno isticala, sve do onog momenta kada ga je bilo nemoguće sakriti.

Stil u trudnoći nije značajnije mijenjala, a čak je u drugom stanju ispratila od Njujorka do Pariza niz promotivnih aktivnosti poznatog brenda veša čije je zaštitno lice.

Porođaj se, ipak, dogodio u Čikagu koji je već godinu dana stalna adresa nje i njenog muža.

I iako ju je pratilo ogromno interesovanje javnosti, Ana je bila "sasvim obična trudnica".

Mediji su objavili da se njihovovom sinu dali ime Luka.

Samo prije desetak sati Ana je na Instagramu sve pozdravila širokim osmehijom. A onda je došlo vrijeme za najsretniji trenutak.

 

Hi weekend ????

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

(novi.ba/zenablic.rs)

Ne propustite