BROJEVI KOJE SVAKODNEVNO VIĐAMO: Evo šta nam poručuju i najavljuju!

Zanimljivosti
BROJEVI KOJE SVAKODNEVNO VIĐAMO: Evo šta nam poručuju i najavljuju!
.

Brojevi nas svakodnevno okružuju, no neke od njih je teško ignorisati. Ako ste primijetili da vas stalno prati jedan broj, vrijeme je da saznate što vam to svemir želi poručiti.

BROJ 1: Imate unutarnju snagu, inspirirate i vodite druge, a isto tako znači da pred vama stoji izazov koji će testirati vaše sposobnosti i samopouzdanje, piše Little Things.

BROJ 2: Podsjeća vas da sagledate obje strane medalje i da trebate uvesti ravnotežu u svoj život. Također vam može signalizirati da morate sarađivati s nekim i cijeniti partnera, prijatelja ili kolegu.

BROJ 3: Sprema se nešto čarobno, ali realizirat će se tek nakon duže vremena. Uostalom, uvijek je potrebna treća sreća da se nešto stvarno posebno dogodi, zar ne? Obratite pažnju na trojke u svojem životu jer bi vas mogle voditi do ostvarenja cilja.

BROJ 4: Potrebno vam je da stanete i skupite snagu. Signalizira vam da obratite pažnju na stvarne stvari u vašem životu umjesto da maštate i zanosite se izmišljotinama.

BROJ 5: Završili ste ili upravo dovršavate ciklus i sve će se posložiti na svoje mjesto, kako fizički tako i emocionalno. Petica donosi mir i sklad, simetričnost i stabilnost.

BROJ 6: Šestice znače da ćete biti inspirirani razmišljati o kompleksnim, filozofskim problemima. Možda ćete biti u poziciji podijeliti svoje znanje ili naučiti puno, a možda i oboje! Kako god da bilo, svijet će vam postati puno zanimljiviji.

BROJ 7: Sedmice bi vas mogle malo prestrašiti, no ponekad je upravo strah nužan kako bi vam se proširio svjetonazor. Ako stalo viđate sedmice, trebali biste posvetiti pažnju svojoj intuiciji i nevidljivim stvarima jer biste mogli otkriti nešto skriveno.

BROJ 8: Vi ste sretnici! Ovaj broj simbolizira mnogo dobrih stvari koje vam se spremaju pa ćete biti riješeni stresa, a spremaju se i drugi oblici zadovoljstva – od onih monetarnih pa do tjelesnih.

BROJ 9: Sprema vam se nešto posve neočekivano i možda neugodno. No, naučit ćete puno toga i postati mudriji, ali vjerovatno na nekonvencionalan način.

(Aura.ba)

Ne propustite