MUK U ZADRUZI, LUNA KONAČNO PRIZNALA: Ovo je jedini razlog zašto sam sa Slobom!

Show
MUK U ZADRUZI, LUNA KONAČNO PRIZNALA: Ovo je jedini razlog zašto sam sa Slobom!
.

Sinoć je u "Zadruzi" organizovano suđenje između Kije Kockar i Lune Đogani, a ono što je blogerka javno rekla šokiralo je sve zadrugare.

Kija je tužila Lunu jer ne prestaje blatiti njen brak sa Slobom, te je dodala kako je Luna samo jedna u nizu.

Sudija u ovom slučaju bila je Nadežda Biljić.

- Ja sam smatrala da je indirektno prozvala moj brak, ne znam da li namjerno, ona je rekla da nije, ne znam da li je to mislila. I onda je krenula tu rasprava. Ja smatram da je Luna posljednja koja ima prava da nešto komentariše, ali ima pravo da komentariše. Da, ona misli da je nešto posebno. Da, mislim da je jedna u nizu, ali ne bih voljela da je to tako jer bi sve ovo bilo ni za šta - poručila je Kockareva, prenosi "Blic.rs".

y5pk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwtjfn01eqv8vogrmodgwmmrlmjk5otayn2eymtzinte5nwm0zdu4ntauanblz5gtas0cqgcbotab

Kristina je poručila i da Luni i Slobodanu želi da im veza uspije.

Kada je došao red na Lunu da iznese svoju odbranu, ona je iznenadila sve svojom izjavom.

- Nemam komentar, kriva sam. U pravu je da sam još jedna u nizu, eto, ovo je rijaliti, pojačane emocije, Sloba i ja samo sve ovo uradili samo zbog marketinga. Ma, ništa ovde nije realno. U pravu je za sve. Ja gledam svoja posla. Ne treba ništa da komentarišem, treba da ćutim i da se završi sve ovo i da idem kući. U pravu je, treba da me pljuje, ali ne radi to - rekla je Luna.

 

Ne propustite