Nekad su je maltretirali zbog izgleda: Ima noge dugačke 101 centimetar, danas ima 150.000 pratitelja na Instagramu (FOTO)

Moda i ljepota
Nekad su je maltretirali zbog izgleda: Ima noge dugačke 101 centimetar, danas ima 150.000 pratitelja na Instagramu  (FOTO)
.

Švedska manekenka i bodibilderica Ia Östergren na Instagramu ima 150.000 pratitelja, a za to su (između ostalog) zaslužne njezine noge dugačke 101,6 centimetara.

Da, dobro ste pročitali. Dugonoga 34-godišnja ljepotica danas je mnogima pojam savršenog izgleda, no nije oduvijek bilo tako. Ia je nedavno progovorila o maltretiranju koje je proživljavala u djetinjstvu i tijekom školovanja od strane vršnjaka zbog svog izgleda.


Danas je visoka 177,8 centimetara te je veoma zadovoljna svojim tijelom, no kaže da je dugo bila na rubu depresije zbog vršnjačkog zlostavljanja, piše Lad Bible. 2013. godine počela se baviti sportom i to joj je najviše pomoglo da povrati samopouzdanje.


Kroz sport je upoznala i svog sadašnjeg supruga Torbjörna Östergrena s kojim danas ima dvije kćeri. 


Ia i njen suprug redovito vježbaju te paze na prehranu. Otkrila je i da dnevno pojede 2,2 kilograma mesa, kako bi zadržala svoju mišićnu masu.


"Imaš samo jedan život. Želiš ga provesti ispričavajući se zbog sebe? Žaleći? Mrzeći? Budi hrabra, vjeruj u sebe. Imaš samo jedan život i uživaj u njemu", samo je jedna od motivacijskih poruka koje svakodnevno dijeli na Instagramu, a koje bi svi svakako trebali poslušati.

 

 

 

Ne propustite