NEVJEROVATNA MOĆ: Ako ovu biljku poklonite neudatoj djevojci, ona će se ubrzo udati!

Kiosk
NEVJEROVATNA MOĆ: Ako ovu biljku poklonite neudatoj djevojci, ona će se ubrzo udati!
.

Postoji vjerovanje kako biljka spatifilum donosi sreću njenoj vlasnici. 

Vjeruje se kako je upravo ova sobna biljka odgovorna za žensku dobrobit, ne nazivaju je uzalud – ženskom srećom.

Ako neudatoj djevojci poklonite spatifilum, ona će u najskorijem vremenu srediti svoj lični život. Ako je poklonite udatoj dami – u porodici će se pojaviti dijete, piše "Alo.rs".

Od davnina su žene počele da primjećuju da je postojanje ove lijepe biljke u kući, obavezno povlačilo za sobom dobre promjene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Djevojke su pronalazile svog izabranika, djevojke u vezi – ubrzo su dobijale ponudu braka, a udate žene – su živjele srećni bračni život.

spatifilum

Sreća je, takođe, dolazila u kuću kod žena koje su dugo pokušavale da zatrudne, i sa pojavom ove biljke one su, napokon, obradovane viješću o dugoočekivanom radosnom događaju.

Mnogo kasnije, ova biljka, i verovanja povezana sa njom, postala su naširoko poznata.

Žene, koje su već okusile sreću, donosile su svojim, manje srećnim drugaricama pelcere spatifiluma da bi i one, takođe, doživjele magićnu moć ove biljke. Danas je „ženska sreća“ jedna od najrasprostranjenijih i najomiljenijih poklona za ljepši pol.

Tako se na forumima može pronaći mnoštvo pozitivnih priča vezano za ovu biljku. Ako želite da ova sobna biljka promijeni vaš zivot, iskreno je volite, brinite o njoj, zalivajte je, prihranjujte, liječite ako je to potrebno – nek ona osjeti vašu ljubav, da otkrije svoja magična svojstva i vi ćete se uvjeriti da je „ženska sreća“ i vjerovanja u nju – zaista istinito, piše "Alo.rs".

Ne propustite