Mjesečno je trošio 100.000 dolara na kokain i alkohol: On će savjetovat Trumpa o trošenju javnog novca

Svijet
Mjesečno je trošio 100.000 dolara na kokain i alkohol: On će savjetovat Trumpa o trošenju javnog novca
.

Američki predsjednik Donald Trump izabrao je televizijskog komentatora i gospodarskog analitičara Larryja Kudlowa da zamijeni Garyja Cohna na mjestu vodećeg gospodarskog savjetnika u Bijeloj kući, izvijestili su Washington post i CNBC. 
 
CNBC je objavio da bi Trumpova odluka mogla stupiti na snagu već sutra.
 
Trošio na alkohol i kokain pa završio na rehabilitaciji
 
Američka javnost Kudlowa je upoznala kao domaćina nekoliko emisija na CNBC-ju, uključujući Kudlow Report koja je s emitiranjem stala 2014. godine. Također je na radiju vodio emisiju pod nazivom The Larry Kudlow Show, piše Time. 
 
Prije medija, bio je ekonomist na Wall Streetu otkuda je otišao 1995. godine zbog zlouporabe alkohola i kokaina. Prema informacijama iz medija, mjesečno je na ta dva poroka trošio oko 100.000 dolara. Nakon odlaska s Wall Streeta završio je na rehabilitaciji.  
 
Imenovanje nije veliko iznenađenje 

Glasnogovornica Bijele kuće Sarah Sanders je novinarima izjavila da je Trump jučer razgovarao s Kudlowom (70), ali nije htjela reći je li mu ponudio funkciju.
 
Imenovanje Kudlowa direktorom Nacionalnog gospodarskog vijeća nije veliko iznenađenje.
 
Trump je novinarima rekao da je republikanac Kudlow, koji je bio gospodarski savjetnik bivšeg predsjednika Ronalda Reagana tijekom 1980.-ih, radio i na Wall Streetu i ima velikih izgleda da bude izabran za Cohnova zamjenika.
 
Upitan o tom imenovanju, Kudlow je rekao da je prihvatio ponudu predsjednika Trumpa da postane glavni gospodarski savjetnik u Bijeloj kući, prenosi Hina.

Ne propustite