Ko je vaša "dvojnica": OTKRIJTE S KOJIM POZNATIM ŽENAMA DIJELITE HOROSKOPSKI ZNAK!

Praktična žena
Ko je vaša "dvojnica":  OTKRIJTE S KOJIM POZNATIM  ŽENAMA DIJELITE HOROSKOPSKI ZNAK!
.

Doznajte s kojim izuzetnim ženama, što su se istaknule u hrabrosti, inovativnosti i kreativnosti, dijelite zodijačke odrednice

OVAN

Žene Ovnovi vole biti i otkačene, poput Lady Gage i legendarne britanske dizajnerice Vivienne Westwood. Znaku Ovna pripadaju i Sarah Jessica ParkerCeline Dion i Victoria Beckham.

BIK
Da su žene Bikovi doista kraljice, činjenice govore same za sebe. Moćne predvodnice ovog znaka obilježile su 18. stoljeće: ruska carica Katarina Velika i Marija Terezija, vladarica Habsburške Monarhije. U današnje vrijeme, u znaku Bika je prijestolje Velike Britanije – Elizabeta II 

U znaku Bika rođene su i Barbra Streisand, CherAdelePenelope Cruz i Megan FoxKatharine Hepburn i Audrey Hepburn.

BLIZANCI
Legendarna pjevačica i plesačica Josephine Baker, filmska diva Marilyn Monroe i književnica Françoise Sagan, Blizanke su upisane u povijest.

Pripadnice ovog znaka su i Angelina JolieNaomi CampbellJoan CollinsNicole KidmanHeidi KlumKylie MinogueNatalie Portman i Adriana Lima.

RAK

U ovom znaku rođene su i legendarna gluhoslijepa aktivistica Helen Keller, princeza Diana, slikarica Frida Kahlo, rokerica Deborah Harry, glumice Meryl Streep i Sophia Vergara, supermodel Gisele Bundchen...

LAV
Među najistaknutijim Lavicama su francuska modna ikona Coco Chanel koja je iz temelja promijenila modni svijet i pilotkinja Amelia Earhart, prva žena u historiji i koja je sama preletjela Atlantski ocean, ali je na žalost misteriozno nestala na svom kasnijem putu oko svijeta. Što bi bio znak Lava bez MadonneJennifer LopezCharlize TheronHalle BerryHelen Mirren, Jennifer Lawrence...

DJEVICA
Znak Djevice poznat je po razvijenom intelektu, analitičnosti, marljivosti i perfekcionizmu – a upravo je takva bila legendarna kraljica krimića Agatha Christie.

Slavne horoskopske Djevice su i Greta Garbo i Sophia Loren, koje su u punom sjaju pokazale da, za razliku od uvriježenog mišljenja o strogim i suzdržljivim Djevicama, one mogu biti izuzetno ženstvene.

Općenito Djevice imaju smisla za sklad i eleganciju pa stvaraju svoj osebujan stil. Najpoznatije Djevice današnjice su BeyonceBlake LivelySalma Hayek, Cameron Diaz i Pink.

VAGA

Lijepe Vage ostavile su neizbrisiv trag na filmu: Rita Hayworth, Brigitte BardotCatherine DeneuveMonica BellucciGwyneth Paltrow... Među celebrity Vagama koje su izuzetno uspješne poslovne žene koje pozlate sve što dotaknu, ističu se Gwen Stefani i Kim Kardashian.

ŠKORPION 
Među najpoznatijim su svjetskim predstavnicama znaka Škorpiona prva nobelovka u povijesti, kemičarka i fizičarka Marie Curie, prva indijska premijerka Indira Gandhi, monegaška princeza Grace Kelly te današnje zvijezde Julia RobertsMeg Ryan i Katy Perry.

STRIJELAC

 Poznati Strijelci su i spisateljica Jane Austen te Jane FondaTina TurnerScarlett Johansson i Taylor Swift.

JARAC

U znaku Jarca rođene su filozofkinja i feministica Simone de Beauvoir, ikona svijeta ljepote Helena Rubinstein, glumice Marlene DietrichDiane Keaton i Sienna Miller, vojvotkinja Catherine Middleton, dizajnerica Carolina Herrera, manekenke Kate Moss i Irina Shayk.

VODENJAK 
Prva i jedina kineska carica ikad, Wu Zetian, koja se još u 7. stoljeću usudila zgrabiti prijestolje kad joj se ukazala prilika, bila je čudo svojega doba: učena, snalažljiva, pokretačica društvenih promjena.

Vodenjaci su i spisateljica i feministica Virginia Woolf, voditeljica Oprah Winfrey, glumica Jennifer Aniston i pjevačica Shakira.

RIBE

U ovom znaku rođene su i Elizabeth TaylorEva MendesRihannaCindy Crawford Eva Longoria.

Ne propustite