NAJBOLJE IH SE KLONITE: Ovaj horoskopski znak je čisto ZLO!

Kiosk
NAJBOLJE IH SE KLONITE: Ovaj horoskopski znak je čisto ZLO!
.

Prepustiti nešto slučaju, za njih je nepoznanica. Sve mora biti isplanirano, postavljeno na svoje mjesto, samo tako funkcionišu. Tačni su i proračunati. Sve sračunaju, podjele i rastave na sitne dijelove kako bi bez greške to odradili.

U pitanju je, naravno, Djevica.

Kod njih nema propusta. To ih vrijeđa, njima je nemoguće da se to desi. Njihov mozak je sličan Blizančevom što nije čudno kad znamo da njima vlada Merkur. Za razliku od Blizanaca koji su šašavi i zabavni, Djevice ne znaju da se zabave.

Oni jednostavno ne umijju da skrate. Ako sve ne obrazlože kao da nisu ništa rekli. Jako se uvrijede ako ih neko prekine. Pošto su užasno nervozni, počinju odjednom da povisuju ton, do urlanja da bi objasnili do kraja šta su započeli. Ne dozvoljavaju da budu prekinuti.

Fitilj im je jako kratak. Užasavaju se ljudske gluposti, bezobzirnosti, netačnosti, suprostavljanju… Njihovi živci su pretanki, a rekacije jako burne, velika su zlopamtila, iskopaće u nekom razgovoru detalje koje bi svako zaboravio, ali Djevica nikada i nikako.

Njihovo pamćenje je fotografsko, matematički tačno. Posjedovanje ove jake logičke inteligencije ih dovodi do sukoba sa sobom i emocijama. Sve mora da ima logike. A u emocijama je najmanje ima. Ovakve misli će ih zateći osjedelima. Ne umijju da raščlane te nelogične stvari. U svemu u čemu nema logike, tačnosti, Djevica gubi tlo pod nogama, tražeći oslonac na šta da stane.

Ne umije da živi, hoda po nestvarnim, nerealnim stazama. Mora sve da se zna i da ima osnovu, početak, sredinu i kraj. Očekuju i traže čistoću i tačnost. A sami umijju da budu aljkavi i netačni. Djevice najčešće kasne. Ovo se ne odnosi na posao, naravno, nego na sve ostalo.

Sa Djevicom će svako izgubiti. Nema šanse da budu nadjačani. Barataju podacima koje su upamtili i popakovali u nezaborav u svom mozgu. Mnoge umore svojom tačnošću, ali Djevice ne umijju drugačije da žive. Njihov um je sve sračunao i nema mesta propustima. Jedino se tako osjećaju dobro. Nama može biti teško sa njima, ali njima je tako jedino tako normalno.

Hipohondri su najčešće rođeni u ovom znaku. U ljubavnim vezama vole do beskraja i natrag. Daju se bezrezervno, druge vole više od sebe, što umije da začudi kod ovog analitičnog uma. Njihova ljubav je čista kao suza. Kada vole ne varaju. Za Djevice je to skoro kao nemoguća misija. Najrijeđe varaju osobe rođene u ovom znaku. Za njih to nema smisla. Tu uskače ona logika.

Užasno su nepovjerljive prema partneru. Guše ga, posesivne su i užasno ljubomorne. Ne postoji napornije biće od ljubomorne Djevice. Činiće sve one gluposti da bi došle do dokaza da li ih partner vara. Prisluškivaće razgovore, zvaće ih sto puta na dan. Tražiće da im se javlja, unajmiće privatnog detektiva. Dok traje to ludilo, teško ih je gledati i slušati, ujedno i jako tužno.

Oni zaista ne vjeruju. Njihova sumnja od njih pravi budale. Iako svijesni toga, to je jače od njih i dok ne isteraju stvar na čistac ne odustaju. Kada saznaju istinu, mire se sa njom, ma kakva bila. Oni su je samo željeli, da dokazu sebi i toj osobi da su u pravu, piše Kurir.

Većeg papučarskog ponašanja nema nego kod Djevice, i mazohistički uživaju u tome.

Njih jedino prlja novac koji jako vole, a ne znaju sa njim!

 

Ne propustite