Budućoj snahi kraljevske porodice nakon niza prekršaja usljedila OZBILJNA ZABRANA, evo koja

Show
Budućoj snahi kraljevske porodice nakon niza prekršaja usljedila OZBILJNA ZABRANA, evo koja
.

Ona je jedna od rijetkih dama koja je prije nego što je došla u kraljevsku porodicu mogla da radi, skoro sve, što joj se prohte. Pravila je niz nezamislivih prekršaja, ali je niko zbog toga nije kažnjavao. Ipak, Megan Markl je naišla na zabranu.

S obzirom na to da je do njenog vjenčanja sa princem Harijem ostalo nešto više od dva mjeseca, Megan vodi računa o svakom detalju vjenčanja. Željela je da je do oltara vodi njena majka Dorija, ali je tu naišla na problem.

Niko iz kraljevske porodice nije saglsan sa tim da ženska osoba treba da vodi mladu do mjesta na kojem će se zakleti na ljubav princu Hariju. To do sada nije bila praksa u kraljevskoj porodici i čini se da će tako i ostati.

Megan nije u dobrim odnosima sa svojim ocem pa ne želi da je on vodi do oltara. Čini se da će Megan ka Hariju prošetati ruku pod ruku sa njegovim bratom Vilijamom.

Podsjetimo, Megan je prva snaja koja je slavila sve vjerske praznike sa porodicom prije zvaničnog vjenčanja, plazila se nakon mise, snimala eksplicitne serije u prošlosti, javno govorila o političkim aktivnostima – iako je to zabranjeno svakom članu familije čiji će dio i uskoro i prema zakonu postati.

Ne propustite