Ovo su najbolje dijete uz pomoć kojih ćete ponovo biti fit

Zdrav život
Ovo su najbolje dijete uz pomoć kojih ćete ponovo biti fit
.

Preporučujemo nekoliko dijeta uz čiju je pomoć lako izgubiti višak kilograma, koje su neminovno, svi nabacili tokom zime.

Ako hoćete u potpunosti da izmjenite svoj izgled i smršate 10 kilograma, pored dobre volje, potreban vam je i limun! Ova dijeta brzo topi kilograme i masti, ali jača organizam i čisti krv i limfu.

Ovo nije dijeta u pravom smislu riječi, iza koje stoje autor i strogo određeni plan prehrane, već se radi o internetskom fenomenu i postoji puno različitih verzija.

Nakon što je u Japanu izašla knjiga o dijeti bananama, počeo je pravi banana-bum! U ovoj knjizi je opisana istinita priča Japanca Hitošija Vatanabe, koji je pomoću ove dijete izgubio 18 kilograma za samo nekoliko mjeseci!

Ishrana bazirana na šargarepi ne samo da dovodi do gubitka težine, već prečišćava organizam. Za 3 dana možete smanjiti oko 3 kilograma.

Savršena dijeta ako uskoro imate neku zabavu, društveni događaj ili vjenčanje, a treba da nosite svoju omiljenu haljinu, u koju više ne možete stati...

Zagovornici ovog načina ishrane kažu da su težinu gubili efikasno i bez gladi. Trebalo bi da 70% vaših kalorija dobijete iz masti, a da unosite manje od 50 g ugljenih hidrata dnevno, što su dvije banane.

Jednostavna i lako savladiva osmosatna dijeta, zadiviće vas svojim učincima koji su i naučno dokazani. 

Dukan dijetu je osmislio poznati nutricionista doktor Pjer Dukan (Pierre Dukan), a danas se više od 1,5 miliona Francuskinja kune da dijeta ima fascinantne rezultate.

Kako jabuke imaju minimalnu količinu kalorija, ovom dijetom za tri dana možete da izgubite i do 2.5 kg.

Volite čokoladu i svakoga dana pojedete bar malo? Onda je ova dijeta za vas…

Riječ je o postu koji se sprovodi jednom sedmično radi mršavljenja ili uklanjanja štetnih tvari.

Ne propustite