NAKON ŠEST GODINA OD SMRTI POZNATE PJEVAČICE NJEN MUŽ OTKRIO: Nije nju DROGA ubila, nego nešto skroz DRUGO

Show
NAKON ŠEST GODINA OD SMRTI POZNATE PJEVAČICE NJEN MUŽ OTKRIO: Nije nju DROGA ubila, nego nešto skroz DRUGO
.

Šest godina nakon smrti poznate pjevačice Whitney Houston, njen muž Bobby Brown​ otkrio je šta je tačno bilo uzrok cijelog tragičnog događaja.

On je rekao kako misli da poznata pjevačica niej umrla od droge, pored toga što je u njenoj krvi pronađen trag kokaina. Njegove riječi su bile da je ona mnogo radila i ulagala dosta napora kako bi ostala trijezna.

vitni1

Bobby je izjavio za magazin Roling stoun da je nju zapravo ubilo slomljeno srce. Vitni Hjuston je pronađena mrtva 11. februara 2012. godine u kadi od njene gostinske sobe u Kaliforniji na Beverli Hiltonu.

Nakon što je toksički nalaz završen, onda je utvrđeno kako je imala prisutnost 0.58 mikrograma kokaina po mililitru krvi, koji je izvađen iz noge pjevačice priliko autopsije.

vitni2

Pored toga je na rezultatima pokazano kako je bila i prisutnost marihuane, ksanaksa – flekseril, što je lijek za liječenje anksioznosti – benadril, koji je lijek za opuštanje mišića i protiv alergija.

Bobby je bio sa njom u braku u periodu od 1992. godine pa sve do 2007. godine, te je izjavio kako on čeka da se pravda zadovolji što se tiče smrti njihove kćerke Bobby Kristine Brown. 

vitni3

Njegova kćerka je pronađena u Atlanti 2015. godini koja se našla u nesvjesnom stanju, a također je bila u kadi, a ona je preminula nakon šest dana, a prilikom boravka u bolnici koja se nije probudila iz kome.Kada autopsija izvršena, onda su našli prisutnost lijekova za anksioznost, alkohol, i kanabis, dok je glavni uzrok smrti navedeno davljenje.

 

Ne propustite