OVO JE ČOVJEK KOJI JE DANAS UBIJAO U BEOGRADU: Upao u bivšu firmu i ispalio 5 metaka na kolege

Region
OVO JE ČOVJEK KOJI JE DANAS UBIJAO U BEOGRADU:  Upao u bivšu firmu i ispalio 5 metaka na kolege
.

Nebojši S. (30), programeru koji je danas oko 10:50 časova upao u firmu u Ruzveltovoj ulici i ubio jednog kolegu, a drugog ranio, ljekari se i dalje bore za život. Još jedan muškarac povrijeđen je u ovoj tragediji, jer je iskočio kroz prozor kako bi se spasio, piše “Kurir“.

Nebojša je ispalio ukupno pet metaka, pobjegao sa lica mjesta, a nakon toga uputio se u stan u kojem je živio gde je aktivirao bombu i pokušao da izvrši samoubistvo.

On je pronađen u stanu sa teškim tjelesnim povredama i prebačen je na reanimaciju Urgentnog centra.

nebojsa-1

Ekipi Hitne pomoći je na ovoj lokaciji prijavljen požar.

– U Ulici vojvode Savatija naša ekipa je zatekla čoveka sa ustrelnom ranom na čelu i opekotinama i sa teškim povredama je upućen na reanimaciju – kaže Macura.

Nebojša je u firmi “Privredni savjetnik za informacione tehnologije” radio kao programer, da bi pred kraj prošle godine dobio otkaz. Kako otkrivaju izvori, do toga je došlo jer se oko jednog posla nije složio sa kolegama.

bs0k9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwvrzn01eqv8vyjq2ntyzzdixnmzlowm1ognlmdm4ytc5zmy5mjllzwiuanblz5gtas0cqgcbotab

– Bio je na zajedničkom projektu sa kolegama. Važnom projektu. Na tom projektu se nije složio sa njima, te posao nije završen. Moralo je doći do razlaza – navodi upućeni izvor.

Nebojša je sam živio u stanu na Zvezdari, a komšije ga nisu ni poznavale.

Ne propustite