SPREMA SE NOVI REKORDNI TRANSFER: Neymar odigrao posljednju utakmicu za PSG?!

Fudbal
SPREMA SE NOVI REKORDNI TRANSFER: Neymar odigrao posljednju utakmicu za PSG?!
.

Neymar se do kraja sezone neće vraćati na teren u dresu PSG-a, a mnogi sportski mediji su postavili pitanje da li će ikada više zaigrati za pariški klub.

Španjolski ACB tvrdi da se Brazilac brzo razočarao novom sredinom i poručio je svom ocu da započne operaciju odlaska iz Pariza i to pod svaku cijenu. "Neću se vraćati u Pariz", navodno je Neymar rekao prijateljima.
 
Francuski Le Parisien doznaje kako je došlo do sastanka sportskog direktora PSG-a Antera Henriquea sa samim igračem i njegovim predstavnicima nakon čega je Henrique priznao da ne može jamčiti ostanak 26-godišnje zvijezde u Parizu. U Parizu je zavladala panika, na razne načine pokušavaju nagovoriti Neymara na ostanak, a čak su i predstavnici kluba otputovali u Brazil na razgovore s njim, piše "Index.hr".

"Da se pita mene, ja bih ga odmah vratio. Ne samo zbog odnosa koji imam s njim nego i zbog toga kakav je igrač. U svoju bih momčad uvijek stavio Neymara", poručio je Ivan Rakitić, a slično razmišljaju i ostali igrači Barcelone.

I u Realu ga čekaju raširenih ruku, čak je kapetan Sergio Ramos javno poručio da je Neymar pravi igrač za madridski klub. 

 

Ne propustite