DOBAR SAT, SKUPA GARDEROBA, SKUPO VINO I TAMBURAŠI: Ovako se provodi momak koji je rekao javno DA NEMA ŠTA DA JEDE!

Region
DOBAR SAT, SKUPA GARDEROBA, SKUPO VINO I TAMBURAŠI: Ovako se provodi momak koji je rekao javno DA NEMA ŠTA DA JEDE!
.

Milan Jevđić ime je koje se posljednjih dana provlači po svim medijima.

Mladić koji je student medicine rekao je u emisiji "Život priča" da ne zna da li će imati šta da jede za vikend, kao i da živi u teškoj situaciji i da praktično nema uslova da studira.

Nakon toga oglasili su se mnogi koji su demantovali njegove tvdnje, kao i čovek koji tvrdi da ga je godinama finansijski pomagao.

Ali to nije sve. Društvene mreže bruje o tome da li je mladić prevario prvenstveno novinarku Tanju Vojtehovski, a kroz njenu emisiju i cijelu susjednu Srbiju.

Na internetu je osvanula i fotografija mladića sa putovanja u Monaku, pa su svi zapitali da li neko ko je egzistencijalno ugrožen može da sebi priušti takav put.

- Izgleda da treba da se izvinim Srbiji što sam disao, što sam živio, što sam bio mlad, da me više ne bi čerečili. Ne mora niko ni da mi se divi ni da me hvali, samo da me ostave na miru - kazao je poslije emisije i svih rekcija.

 

Ali, na mrežama ne prestaje da se govori o njemu. Tako je sada ispod posta kojim se autorka emisije Život priča oglasila o ovom slučaju pojavila nova fotografija.

- Nema novac za koru hljeba, ali za najskuplje vino i tamburaše se nađe - napisala je korisnica uz fotografiju na kojoj se Milan veseli.

Milan je definitvno podijelio Srbiju. Jedni misle da je sramno što ga "razapinju na krst", drugi ga sumnjiče za obmanu.

(novi.ba/espreso.rs)

Ne propustite