NAJLJEPŠI PJEVAČ JUGE OŽENIO JE 30 GODINA MLAĐU, PA SE RAZVEO: Prati samo jednu ženu na Instagramu i izgleda ovako!

Show
NAJLJEPŠI PJEVAČ JUGE OŽENIO JE 30 GODINA MLAĐU, PA SE RAZVEO: Prati samo jednu ženu na Instagramu i izgleda ovako!
.

Da li se sjećate hrvatske pop grupe "Srebrena krila"? 

Oni koji su odrasli i živjeli u Jugoslaviji zasigurno će se sjetiti. Podsjetimo samo da je frontmen grupe bio veliki zavodnik.

Riječ  je o Vladi Kalemberu koji je uvijek osvajao srca žena širom države.

U braku je on bio deset godina, Vlado je oženio violončelistkinju Anu Rucner, koja je od njega mlađa čak 30 godina. Sa njom je dobio sina, a razveli su se prije četiri godine, ipak Vlado i dalje nju voli, tako je govorio.

vlado1

 I dan danas, rado se pjevuše pjesme Vlade Kalembera. 

Što se tiče društvenih mreža, tu je jako aktivan Vlado, objavi s vremena na vrijeme fotografiju sa svojim prijateljima ili sinom, a njega prati veliki broj ljudi, ipak, on samo jednu osobu prati na Instagram nalogu.

Ta osoba je ni manje ni više, nego njegova bivša supruga Ana Rucner. Kada su odlučili da se razvedu, oni su to uradili zajedničkom odlukom, u prijateljskom razgovoru su ostali, poslije deset godina, svako je odlučio svojim putem da krene.

Srebrnim krilima se Vlado vratio 2012.godine, a inače je imao i solo karijeru. U grupi 4 Asa je bio član. Godine 1978. osnovao je grupu Srebrena krila, a nastup je imao i na Euroviziji, gdje je pjevao u duetu sa Izoldom Barudžijom 1984.godine. Tada su dobili svega 26 bodova. 

Ovako je izgledao njihov nastup: 

 

Ne propustite