ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OTKRILA SVE DETALJE: Evo za kada je zakazano vjenčanje koje svi iščekuju!

Show
ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OTKRILA SVE DETALJE: Evo za kada je zakazano vjenčanje koje svi iščekuju!
.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović vjerili su se na dan zaljubljenih u Majamiju, a pjevačica prvi put govori o pripremama najradosnijeg dana.

Iako su u porodičnom domu Živojinović-Prijović započete pripreme za svadbu, pjevačica poručuje da će joj svakako u pomoć oko planiranja vjenčanja priteći mama Borka, kao i mladoženjina mama Zorica ali i pjevačica Lepa Brena, koja je Filipa gledala kao sina.

"Naše porodice su tu da nam pomognu, a svaka konačna odluka će naravno biti naša. Njihova podrška nam najviše znači. Tek sam počela da razmišljam o tome, jer se sve desilo na brzinu, ali bih najviše voljela da bude veselo i da se naše porodice i prijatelji lijepo provedu. To je ono o čemu ćemo najviše voditi računa, pored toga da sve bude kao iz bajke lijepo osmišljeno i zamišljeno. Svadba je zakazana za jun", otkriva buduća mlada, za srbijanski 'Plus'.

"Oko tih stvari još treba da se dogovorimo, ali bih voljela da to bude mješavina jedne moderne svadbe s nekim lijepim tradicionalnim običajima. Kao što znate ni jedna srpska svadba ne može da prođe bez tradicije, a mi ćemo svakako voditi računa da sve ispoštujemo do najmanjih detalja", kaže Aleksandra.

 

 

Ne propustite