ZABORAVITE KAMPER, SAD JE URADILA NEŠTO ŠTO NIJEDAN KANDIDAT NIJE DOSAD: Ovome se niko nije nadao! (FOTO, VIDEO)

Show
ZABORAVITE KAMPER, SAD JE URADILA NEŠTO ŠTO NIJEDAN KANDIDAT NIJE DOSAD: Ovome se niko nije nadao! (FOTO, VIDEO)
.

Po završetku prvog kruga "Zvezda Granda" pratioci ovog muzičkog TV formata su već polako počeli da biraju svoje favorite u ovoj sezoni, a malo ko je zaboravio Tijanu Kadović, takmičarku koja je na snimanje došla privatnim kamperom, u pratnji obezbjeđenja, ali i tima šminkera, nosača i asistenata.Kada se pojavila u večerašnjoj emisiji prvo pitanje je glasilo da li je i ovoga puta došla kamperom na snimanje, a Tijana je samo kratko odrično odgovorila ne želeći da skreće pažnju sa svog pevanja i performansa na druge stvari, kao što se desilo prethodnog puta.

tijana
Kadovićeva je, i pored jednakog rasporeda glasova sa protiv-kandidatkinjom, ostavila pozitivniji utisak na članove žirija, a najveće pohvale je dobila od Ace Lukasa sa kojim je prošlog puta ušla u verbalni duel koji se završio pomirenjem i obostranim simpatijama.

Kako bi upotpunila svoj performans, Tijana je snimila multimediju koja je pratila njen nastup što dosad nije uradio nijedan kandidat, zbog čega je, takođe, dobila pohvale budući da ovaj svjetski trend prati svega nekoliko pjevačica na našim prostorima.

 

A post shared by Tijana Kadovic (@tijanakadovic) on


Ipak, vjerna svom neobičnom načinu za provokaciju, Kadovićeva je zamolila Sašu Popovića da priđe Aci Lukasu ne bi li mu poklonila nešto, a nakon odobrenja ona je iz džepa jakne izvadila lizalicu, na šta su se svi u studiju nasmijali poručivši mu da je i red bio da mu neko zapuši usta. Kada se Lukas požalio na veličinu lizalice, Tijana je u svom maniru vispreno odgovorila:

- Za veliku zvijezdu velika lizalica!

aca

 

Ne propustite