ZAPUŠILA JE USTA ŽIRIJU: O njoj i kamperu su pričali svi, a sad je uradila nešto što nijedan kandidat nikad nije!

Show
ZAPUŠILA JE USTA ŽIRIJU: O njoj i kamperu su pričali svi, a sad je uradila nešto što nijedan kandidat nikad nije!
.

Tijana Kadović je jedna od najzapaženijih takmičarki muzičkog šoua "Zvezde Granda" ove sezone. U prvi krug došla je s kamp prikolicom i u pratnji osiguranja, šminkera, nosača i asistenta. Aca Lukas tada nije imao lijepe komentare za nju, a ona mu je u ovoj emisiji zapušila usta.

Naime, u večerašnjoj emisiji prvo pitanje je glasilo da li je i ovoga puta došla kamperom na snimanje, a Tijana je samo kratko odrično odgovorila ne želeći da skreće pažnju sa svog pjevanja i performansa na druge stvari, kao što se desilo prethodnog puta, piše Kurir.rs

Kadovićeva je, i pored jednakog rasporeda glasova s protiv-kandidatkinjom, ostavila pozitivniji utisak na članove žirija, a najveće pohvale je dobila od Ace Lukasa s kojim je prošlog puta ušla u verbalni duel koji se završio pomirenjem i obostranim simpatijama.

Kako bi upotpunila svoj performans, Tijana je snimila multimediju koja je pratila njen nastup što dosad nije uradio nijedan kandidat, zbog čega je, također, dobila pohvale budući da ovaj svjetski trend prati svega nekoliko pjevačica na našim prostorima.

tijana-aca

Ipak, vjerna svom neobičnom načinu za provokaciju, Kadovićeva je zamolila Sašu Popovića da priđe Aci Lukasu ne bi li mu poklonila nešto, a nakon odobrenja ona je iz džepa jakne izvadila lizalicu, na što su se svi u studiju nasmijali poručivši mu da je i red bio da mu neko zapuši usta.

Ne propustite