Najpotresniji detalje iz života Lepe Brene: 'PLAKALA JE, ALI NIJE IMALA VIŠE SUZA'!

Show
Najpotresniji detalje iz života Lepe Brene: 'PLAKALA JE, ALI NIJE IMALA VIŠE SUZA'!
.

Pjevačica Lepa Brena najveću traumu doživjela je kada su kidnaperi oteli njenog sina Stefana. Nikad nije otkriveno ko su bili otmičari, a velikim zalaganjem i trudom Stefan je živ vraćen roditeljima.

Popularni voditelj Vanja Bulić gostovao je u emisiji "Press pretres" gdje je pričao o njegovoj i Breninoj dugogodišnjoj suradnji.

vanja

"Brena i ja se znamo od 1982. godine, ona je veliki profesionalac. Prije par godina me je pozvala i rekla da hoće da radi dokumentarni film. Ovih dana kada je prikazan čak i oni koji ne slušaju njenu muziku, gledali su ga s oduševljenjem jer ih je podsjetio na te lijepe osamdesete godine. Prikazana su tri dela, ali radit ćemo ih još", otkrio je Vanja.

stefan-i-brena

Kada je voditelj pitao da li je bio uz Brenu kada je Stefan kidnapiran on je odgovorio:

"Drugi dan nakon toga otišao sam kod njih, živjeli su u drugoj kući. Tada sam prvi put vidio šta znači plakati bez suza. Brena je plakala, ali više suza imala nije, a Boba je stalno bio na telefonskoj vezi. Ja krivim državu što tada to nije riješila nego su ljudi platili ogromnu cifru za dijete. Ne daj Bože to nikome".

 

Ne propustite