MOGU DA PREDVIDE BUDUĆNOST: Grčevi u ovim dijelovima tijela ukazuju na važne događaje koji će se desiti

Zanimljivosti
MOGU DA PREDVIDE BUDUĆNOST: Grčevi u ovim dijelovima tijela ukazuju na važne događaje koji će se desiti
.

Prema staroj indijskoj tehnici Samudra Šastri, grčevi u pojedinim dijelovima tijela ukazuju na neke važne događaje koji nam predstoje...
 

Samudra Šastra je stara tehnika čitanja lica, aure i analiza čitavog tela koja je korišćena i u drevnoj astrologiji i ukazuje na to da svaki prirodan telesni znak ukazuje na psihologiju i sudbinu onoga na čijem tijelu se nalazi.

Neki dijelovi našeg tijela su osjetljiviji od ostalih i čak i najmanji signali koje nam mozak šalje mogu da nam predvide budućnost i ukažu na neke važne događaje, ali i bolesti, piše Telegraf.rs.

Prema naučnim saznanjima grčenje mišića dovodi do njihovog nevoljnog pokretanja. To je nešto što ne možemo da kontrolišemo i uglavnom je bezazleno. Kako god, da li ste znali da grčenje mišića može da predvidi vašu budućnost? Evo i kako.

 

Grč na lijevoj strani tijela

Ukoliko se lijeva strana tijela kod muškarca konstantno grči, onda to ukazuje da dolaze neke loše vijesti za njega – možda iznenadna smrt nekoga u porodici ili gubitak posla. Ako se, pak, grči desna strana tijela to je znak da muškarac može da očekuje neke dobre vijesti. Za žene važi obrnuto – dobre vesti dolaze ako se grči lijeva strana, a loše ako se grči desna strana tijela.

Čelo

Kada se nekome grči čelo, to je znak da će ta osoba uskoro da doživi neke prijatne događaje u životu. Ukoliko se grče bočne strane glave (deo između čela i ušiju) onda nam predstoji novčani dobitak.

Oči

Grčenje očiju ima sljedeće značenje: ukoliko je grč u lijevom oku onda nam dolaze lijepe vesti, a ukoliko se grči desno oko onda će naši snovi postati stvarnost. Ako vam se desno oko grči konstantno i duže vrijeme, onda možda bolujete od hronične bolesti i morate odmah da potražite ljekarsku pomoć.

Obrazi

Kada se oba obraza simultano grče uskoro ćete dobiti veliku količinu novca. Ovo je retka pojava, ali ukoliko se desi onda su to lijepe vijesti.

Usne

Ukoliko osjetite grč u usnama dok pričate, uskoro ćete steći novog prijatelja koji može biti neko s posla ili neki stari prijatelj koji će ponovo da stupi sa vama u kontakt.

Rame

Povremeno grčenje desnog ramena označava da vam se bliži sticanje finansijske nezavisnosti i da ćete uskoro dobiti novi posao ili povišicu. Možda i odete na neko daleko putovanje. Lijevo rame grčem ukazuje da ćete uskoro ozdraviti, ali ako se grče oba ramena spremite se na neku ozbiljnu svađu. Ovo ukazuje i na to da morate da prekontrolišete vaše zdravlje.

Dlanovi

Grčevi u dlanovima su loš znak jer ukazuju na to da vam predstoje problemi. Naravno ovo nije u potpunosti sigurno, ali je dobro biti pripremljen.

Prsti

Ukoliko se s druge strane, grče prsti na rukama onda se spremite za susret sa starim prijateljem ili ljubavnikom. Oboje ćete se opet povezati i sevnuće stare varnice kao nikad prije.

Lakat

Desni lakat vam se često grči u posljednje vrijeme? To znači da ćete se uskoro naći u nekoj velikoj svađi, a ono što je najgore je da ćete se svađati sa nekim koga jako dobro poznajete. Ako je ikako moguće gledajte da izbegnete takvu situaciju kako ne biste izgubili dragog prijatelja. Lijevi lakat se grči kada vam se smiješi ugled u društvu. Ljudi će se ugledati na vas i možda ćete ući u političke vode i doprinijeti promjenama u društvu.

Leđa

Nije dobar znak kada vam se grče leđa jer to ukazuje na pojavu dugoročnih problema koji mogu da budu finansijske, emotivne ili zdravstvene prirode, piše speakingtree.in. Budite spremni.

Butine

Grč u desnoj butini ukazuje da ćete uskoro doživjeti neki blam u javnosti i da ćete se postidjeti zbog nečega što ste uradili. Ukoliko vas uhvati grč u lijevoj butini, radujte se. To znači da se vaša zdravstvena situacija popravlja.

Ne propustite