MODNI DETALJ NAJMOĆNIJIH ŽENA SVIJETA: Počnite primijenjivati njihove trikove!

Praktična žena
MODNI DETALJ NAJMOĆNIJIH ŽENA SVIJETA: Počnite primijenjivati njihove trikove!
.

Najmoćnije i najuspješnije žene na svijetu imaju tajno oružje za kompletiranje savršenog autfita, a to je par visećih statement minđuša.

Sastavile ste savršen i moćan autfit, ali pre nego što napustite kuću čini vam se kao da nešto fali - statment viseće minđuše.

Iako djeluju hrabro, zaista nema potrebe da se bojite ovog komada nakita. To je aksesoar koji će dati nešto posebno vašoj kombinaciji - a na njega se često oslanjaju dame poput Michelle Obame, Kate Middleton i Amal Clooney.

U nastavku pogledajte kako to rade svjetske dame:


1. Angelina Jolie

61466542-angelina-jolie

Tokom šetnji i putovanja Angelina često ne nosi nakit, ali kada je na crvenom tepihu zna da crnu elegantnu haljinu uvijek osvježavaju dijamantske minđuše.

2. Amal Clooney

george-amal-twins-t

Amal nas uvijek oduševljava svojim stilom, a u nekoliko navrata je svoje klasične jednobojne kombinacije "razbijala" statement minđušama. U ovom slučaju odlučila se za cvijetne, koje su nježnoj bež kombinaciji dale preokret.

3. Michelle Obama

obama

Navikli smo da ova dama izgleda odlično, a svaki njen aufit ukombinovan je sa dobrim statement minđušama. Obično se odlučuje za klasične viseće minđuše, ali ovoga puta je izabrala okrugle koje su se savršeno uklopile uz njenu haljinu.

4. Kate Middleton

kate

Vojvotkinja je poznata po tome što "reciklira" orman, pa smo je sa ovim minđušama mogli vidjeti nekoliko puta. I ako se odlučite za neku elegantniju varijantu, probajte minđuše slične njenima.

5. Kraljica Rania

files-php

Uz crnu haljinu sa bijelim detaljima i kosu skupljenu sa strana, diskretne viseće minđuše sa sitnim detaljima su pun pogodak!

 

Ne propustite