Ni supruga ne može sakriti oduševljenje senzacionalnim tijelom Vladimira Klička (FOTO)

Show
Ni supruga ne može sakriti oduševljenje senzacionalnim tijelom Vladimira Klička (FOTO)
.

Jedan od najboljih boksača svijeta Vladimir Kličko posljednjih nekoliko dana s obitelji uživa na Barbadosu, a pritom je i glavna senzacija na plaži. Njegovom mišićavom tijelu nije uspjela odoljeti ni slavna supruga, glumica Hayden Panettiere, a par je uhvaćen u trenucima dok razmjenjuju nježnosti

Savršeno isklesano tijelo umirovljenog boksača Vladimira Klička za kojim uzdišu mnoge žene svijeta ovih je dana nakon dugo vremena došlo do izražaja jer se slavni Ukrajinac odmara na Barbadosu s obitelji.

4

 

Tročlana obitelj najradije vrijeme provodi na pješčanoj plaži, a da ne ljenčari iako se nedavno povukao iz ringa Vladimir je pokazao i odradivši kratki trening na otvorenom.

 

2

 

Pritom mu nije uspjela odoljeti ni njegova dugogodišnja supruga, američka glumica Hayden Panettiere koja mu je požurila u zagrljaj. Pritom nije krila oduševljenje njegovom figurom koja je očito svaki puta iznova iznenadi.

 

Paparazzi fotografi snimili su par u intimnim trenucima, kada je 28-godišnjakinja nježno opipavala čvrste suprugove mišiće dok joj se na licu mogao vidjeti široki, zadovoljni osmijeh. Nakon toga 41-godišnji sportaš posvetio se i kćerkici Kayi koju je s glumicom dobio prije četiri godine.

 

Ne propustite