Kćerka Elvisa Presleya spiskala svu očevu imovinu, ostalo je samo 14.000 dolara

Show
Kćerka Elvisa Presleya spiskala svu očevu imovinu, ostalo je samo 14.000 dolara
.

Osim po slavnom ocu bila je poznata i po svom burnom ljubavnom životu, a između ostalih bila je u vezi i s Michaelom Jacksonom

Lisa Marie Presley optužila je bivšeg menadžera Barryja Siegela kako je uništio njezino veliko bogatstvo od kojeg je, kako kaže, sada ostalo samo 14.000 dolara.

Naime, 50-godišnja kćerka Kralja Elvisa Presleya optužila je menadžera za 'nesmotreno i loše upravljanje' nasljedstvom njezinog slavnog oca. On joj odgovara istom mjerom i optužujuje nju i njezin rastrošan način života za uništenje očevog nasljedstva. Kaže kako ona optužuje druge umjesto da "preuzme odgovornost za svoje postupke", piše Guardian.

Bogatstvo Elvisa Presleya procijenilo se na samo nekoliko milijuna dolara u trenutuku njegove smrti, ali vrijednost njegovog brenda, uključujući i Gracelanda, narasla je do čak vrtoglavih 100 milijuna dolara tijekom godina. Lisa Marie novac je nasljedila i s njim je počela upravljati za svoj 25 rođendan 1993. godine. Još uvijek vlasnica Gracelanda, velike turističke atrakcije, imala je samo 9 godina kada je umro Presley, piše Express.hr.

2005. godine Siegel je prodao 85 posto dionica Lisa Marie u  Elvis Presley Enterprises, a kaže da se to moralo napraviti kako bi se "zatvorilo oko 20 milijuna dolara njezinih dugova". Ona pak smatra kako je novac nestao zbog njegovog konstantnog ulaganja u Core Entertainment, kompaniju koja stoji iza Američkog idola, koji je neslavno bankrotirao 2016. godine.

Lisa Marie Presley poput svog oca bavi se glazbom, izdala je tri albuma, a osim po slavnom ocu poznata je i po bogatom ljubavnom životu. Oko imovine se spori i sa svojim četvrtim mužem Michaelom Lockwoodom u brakorazvodnoj parnici. Tako tvrdi da je 16 milijuna dolara u minusu, no njezin bivši kaže kako to baš i nije istina i proziv aju da nije otkrila "svu svoju imovinu ili njezinu vrijednosti".

 

Ne propustite