ŠTA STE PRVO VIDJELI NA SLICI? To otkriva veliku istinu o vama, NAMA JE POGODILO!

Zanimljivosti
ŠTA STE PRVO VIDJELI NA SLICI? To otkriva veliku istinu o vama, NAMA JE POGODILO!
.

Ovaj crtež napravio je Čarls Alen Gilbert 1892. godine, ilustrator iz SAD-a, kada je imao 18 godina. Danas se smatra jednom od najboljih iluzija svih vremena.

Na crtežu se nalaze dva prizora, a onaj koji vidite prvi otkriva puno toga o vama. Pogledajte crtež, a ispod njega saznajte vaše prave osobine.

slika-test

PRVO STE UGLEDALI LOBANJU

Može se reći da ste slobodnog duha, vrlo strastveni i jaki. Iako lobanja mnoge asocira na smrt i nešto loše, u ovom slučaju to nije tako. Ona pokazuje kako ste neustrašivi i mudri i imate sve karakteristike dobrog vođe. Vi znate kako da preživite teške trenutke i iz njih izvučete neke pouke.

Vi čvrsto stojite na zemlji svjesni da ćemo svi jednog dana umrijeti. Zbog toga izuzetno cijenite život i duhovni razvoj. Volite da provodite vrijeme sami i užasavate se ispraznih druženja i razgovora. S druge strane ponekad previše težite materijalnim stvarima pa ste zbunjeni sami sa sobom.

PRVO STE VIDJELI ŽENU ISPRED OGLEDALA

Vi ste definitivno romantična duša koja pomalo živi u oblacima. Skloni ste sanjarenju, a mašta vam radi punom parom. Ponekad nemate dovoljno samopouzdanja i znate da budete pomalo pesimistični, odnosno da pamtite loše stvari u životu, a zaboravljate dobre. Skloni ste analiziranju svega oko sebe.

Vrlo ste pedantni, jako volite umjetnost i sve što je lijepo. Za vas ne postoje ružne stvari i ružni ljudi jer u svemu vidite nešto lijepo. Svjesni ste u kakvom svijetu živite i zato radije maštate o lijepim situacijama i priželjkujete da to zaista doživite u svom životu.

Ne propustite