Na prvi pogled ova djevojka izgleda sasvim normalno: KADA SE IZUJE SHVATIT ĆETE DA ONA KRIJE VELIKU TAJNU!

Praktična žena
Na prvi pogled ova djevojka izgleda sasvim normalno: KADA SE IZUJE SHVATIT ĆETE DA ONA KRIJE VELIKU TAJNU!
.

Ova djevojka zna kako da se bavi hakovanjem i može povrijediti bilo koju osobu ili kompaniju, ali ona smatra je uvijek najvažnije poštovati zakon. Sve je sama naučila gledajući tutorijale iz puke radoznalosti. Moderni špijun je upravo rođen!

Ova djevojka bila je inspirisana TV serijom “Mr. Robot”, serijom o hakeru. Ona radi kao veb developer, ali je odlučila da se edukuje po pitanju prednosti i mana hakovanja čitanjem i gledanjem raznih tutorijala na internetu.

Ona se ne oslanja na svoj izgled, torbu ili mobilni telefon kako bi došla do informacija. Kao pravi špijun i visoko tehnološki kriminalac, ova djevojka je riješila da iskoristi svoje cipele kao tajni odjeljak gdje će sakriti sav potreban alat.

spijunske-sandale-1

Ona je dizajnirala i kreirala “Wu Ying” sandale. Naziv ovih sandala ima značenje.

“Wu Ying” u prevodu znači “bez sjenki”, ovo je takođe ime kineskog narodnog heroja koji je osmislio udarac bez sjenke. To je slabiji udarac koji ometa protivnika, a praćen je jakim udarcem.

Svoj “udarac bez sjenke” osmislila tako da će ona ometati pažnju drugih svojim “gornjim dijelom tijela”, tako da niko ne obraća pažnju na njena stopala.

spijunske-sandale-2

Svaki odjeljak đona ima tajnu pregradu koja se izvlači. Kada se otvori slajd, otkrivaju se svi alati potrebni za hakovanje. Ona ne mora skidati svoje sandale kako bi otvorila fioku.

Ovaj model koristi tehniku 3D štampača. Odjeljci u sandalama su napravljeni tako da mogu izdržati težinu žene, a one su teške kao i bilo koje druge sandale. Izabrala je visoke potpetice kako bi imala dovoljno prostora za odjeljke koji sadrže sve potrebne uređaje za testiranje proboja.

spijunske-sandale-4

Testiranje proboja podrazumjeva dolazak u okruženje kompanije i krađu informacija, usađivanje malvera iliti malicioznog softvera, i prikupljanje informacija o aktivnostima kompanije.

Ovo nije njen prvi projekat. U prošlosti, ova samouka pronalazačica izmislila je LED suknju koja svijetli zeleno. 

Ne propustite