PJEVAČ OSTAJE VJERAN CRNKAMA: Pogledajte kako izgleda nova djevojka Darka Lazića, iznenadit ćete se kad čujete ko je (FOTO)

Show
PJEVAČ OSTAJE VJERAN CRNKAMA: Pogledajte kako izgleda nova djevojka Darka Lazića, iznenadit ćete se kad čujete ko je (FOTO)
.

Pjevač Darko Lazić već nekoliko sedmica uživa u vezi sa kolegicom iz Hrvatske Oliverom Matijević, a sa kojom se upoznao na jednom nastupu.

"Darko i Olivera su se sreli na jednoj privatnoj proslavi na kojoj su oboje pjevali. Odmah su sjevnule varnice - Darku se Olivera dopala na prvi pogled, međutim, ni te večeri, ali ni narednih dana, ništa više se nije dogodilo između njih. Razmijenili su brojeve telefona i nakon nekoliko dana počeli su da se dopisuju", kaže izvor koji je dobro upućen u ovu priču, piše "Alo.rs".

"Darko je tih dana prolazio kroz turbulentni životni period, zbog razvoda od Ane, ali i zbog navodnog skandala sa bijelim prahom, i bilo mu je neophodno da priča sa nekim ko će mu skrenuti misli sa svih negativnih stvari koje su ga u istom trenutku pogodile. U Oliveri je upravo našao dobrog sagovornika i osobu koja umije da sasluša i utješi drugog. Ali, najvažnije od svega, u njoj je najpre našao dobrog prijatelja, koji mu svakim razgovorom popravi raspoloženje", kaže izvor i otkriva da je zgodna Zadarka nekoliko puta posjetila Lazića u Beogradu.

"Prvi put je došla kada je Darko nastupao na otvaranju jednog prestoničkog kluba i bila je u društvu njegovih prijatelja. Prije nastupa cijelo društvo otišlo je na večeru u popularni beogradski restoran a tamo su i nastale njihove zajedničke fotografije. Međutim, narednog puta otišli su sami na večeru, a tada je i pao prvi poljubac između njih. Međutim, sve se na tome završilo, jer je Olivera već sutradan morala da se vrati u Hrvatsku. Njegovi prijatelji upućeni su u ovu priču, jer je Darko oduvijek bio iskren momak, koji ne umije da sakrije lijepe stvari. Činjenica je gaji simpatije prema Oliveri i da mu ih ona uzvraća, ali da li će njihova veza postati ozbiljna, ostaje nam da vidimo", kaže izvor.

 

????????????????????????

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Olivera je do sada snimila singlove "Muški gad" i "Šta ćeš sa njom".

 

Ne propustite