Da li biste vi ovo nosile: Pogledajte cipele koje izgledaju kao da vam je nešto umrlo na nogama

Moda i ljepota
Da li biste vi ovo nosile: Pogledajte cipele koje izgledaju kao da vam je nešto umrlo na nogama
.

Trend čupave obuće nastavlja se i u ovoj godini i još je gori nego prije jer nam sada dizajneri žele podvaliti cipele koje izgledaju kao da vam je nešto umrlo na nogama. 
 

slika 
Gledano s pozitivne strane, barem se ne radi o pravom, već umjetnom krznu, no to ne opravdava njihov izgled, kao i činjenicu da je u nečem ovakvom zaista nemoguće hodati bez zapinjanja, a da ne spominjemo da bi se na ulici u trenu isprljale, jer se krzno vuče po podu.

 slika2
Boje čine sve još gorim, a ove zelene nas na prvi pogled asociraju na morsku travu i sumnjamo da je to ono što žene žele od cipela.

slika1

A osim modnog brenda Preen, čije su "jeti" cipele postale glavna tema londonskog Tjedna mode, čupave modele vidjeli smo i na revijama dizajnerica Simone Rocha i Ashley Williams pa možete biti sigurni da je riječ o velikom trendu koji će, barem ispočetka, nositi samo slavne i odvažne dame.
 

 slika3slika1
No čak i ako će biti mega popularne, ovakve cipele teško je nazvati lijepima pa ih već sada možemo proglasiti i jednim od najgorih trendova za 2018. godinu. A za sve možemo okriviti francusku modnu kuću Saint Laurent i njihove bijele "jeti" čizme u kojima je prva prošetala Rihanna. 

 

A post shared by Rihanna (@___badgalriri____) on

 

Ne propustite