POTRAŽITE VAŠ ZNAK I SAZNAJTE: Horoskop otkriva koliko djece vam je suđeno da imate

Zanimljivosti
POTRAŽITE VAŠ ZNAK I SAZNAJTE:  Horoskop otkriva koliko djece vam je suđeno da imate
.

Neki ljudi znaju skoro sve o horoskopu. Na osnovu datuma rođenja znaju jeste li organizovani ili haotični, stidljivi ili društveni, saosećajni ili bezosjećajni. Horoskop nam može reći mnogo toga, pa nešto i o načinu života koji ćemo voditi, pa čak i koliko ćemo djece imati. Ako želite da saznate kakav ćete roditelj biti, kao i broj djece koji su vam zvijezde predodredile, samo potražite svoj znak.


Ovan

Rođeni u znaku ovna biće ponosni roditelji troje djece. Ovan je prvi znak u horoskopu, što znači da je predoređen za pionira u svemu. Iako ste usmjereni na karijeru, to ne znači da ne volite svoju djecu. Zapravo, vi svoje ambicije prenosite na njih i gurate ih da ostvare svoje snove.
Stalno ste zauzeti vođenjem domaćinstva, ali uspješno balansirate svim obavezama. Ponekad imate kratak fitilj, pa se trudite da imate strpljenja sa svojim mališanima.


Bik


Strpljivim Bikovima je predodređeno da imaju dvoje djece. Vi ste pouzdani i brižni, posvećeni tome da osigurate najbolji život za svoju djecu. Najviše vremena provodite brinući se o djeci i sa njima imate čvrstu vezu. Ponekad ste malo tvrdoglavi, pogotovo kada je riječ o promjenama, pa pokušajte da se ne ponašate previše zaštitnički prema djeci.


Blizanci

Blizanci će biti prilagodljivi roditelji četvoro djece. Vi ste energični i mladog duha i djeca čine da se osjećate živo. Vaša porodica moćda nije tradicionalna, ali to je upravo ono što vas uzbuđuje.
Vi ste vrlo spontani, ali zato vaša deca znaju da ipak umete biti i pomalo nepredvidljivi. Vaši mališani znaju da uvek mogu pozvati prijatelje i da ćete ih vi dočekati širom otvorenih ruku.


Rak

Ako ste rođeni u znaku Raka, bićete brižni roditelj dvoje djece.
Vama je roditeljstvo prirodno i urođeno. Emotivni ste i osjećajni, zbog čega imate čvrste veze sa svojom djecom.
Ponekad znate biti prevše oprezni i zahtijevni, naročito sa svojom djecom, pa se potrudite da im ipak date dovoljno slobode.


Lav


Lavovi će biti kreativni roditelji jednog djeteta. Vi volite da se zabavljate i svi vaši prijatelji to znaju. Zato će biti malo iznenađeni kad saznaju da je beba na putu, ali će znati da čete biti pravi uzor svom djetetu.
Kao rođeni vođa, znate biti malo zapovjedni, ali vaše dijete će se navići na to. Obožavat ćete da sa svojim djetetom pravite razne stvari i grate zabavne igre. Ohrabrivaćete svoje dijete da bude otvorenog uma i velikodušno.


Djevica

Ako ste Djevica, bićete organizovani roditelj dvoje djece. Vi ste vrlo praktični i organizovani, pa tačno znate koliko djece želite da imate.
Vama je uređeno da mnogo radite, pa ćete biti vrlo posvećeni žiovtu svoje djece. To znači da umete previše da brinete, al ne dozvolite svojim živcima da uzmu najbolje od vas.


Vaga


Vage će biti opušteni roditelji troje djece. Vi ste društveni i smireni, što znači da ćet enaučiti svoju djecu da da ostanu smireni i radićete na tome da sačuvate mir u svom domaćinstvu.
Ponosni ste na svoju ulturu, pa ćete i svoju decu izložiti umetnosti, igrama napolju, sportu i muzici - svemu što im može pomoći a uče o sebi i svijetu.
Kako ste nekad neodlučni i ovodljivi, moraćete da se pomučite da ove osobine ne prenesete na svoju djecu.


Škorpija

Netradicionalne Škorpije imaće četvoro djece. Vi ste stastveni i emotivni, što canči da ulažete sve što imate u roditeljstvo.
Svojiu snažnu i privlačnu ličnost uspećete da prenesete i na svoju djecu. Ponekad umete da budete pomalo eksentrični, ali to samo znači da ćete biti potpuno otvoreni za sve što dolazi od vaše djece.


Strijelac

Rođeni u ovom znaku biće slobodoumni roditelji jednog djeteta.
Vi ste humoristična i optimistična osoba i sve što želite je zabavan, ispunjen život vašeg maišana,
Slobodnog ste duha i vezanost nije za vas - zato vam je jedno dijete sasvim dovoljno.
Vi želite da svoj entuzijazamm prenesete na svoje dijete, ali se ipak nadate da će ono bit malo ogodvornije nego što ste vi bili kao mladi.


Jarac

Jarčevi će biti odgovorni roditelji dvoje djece. Vi ste disciplinovani i ambiciozni i roditeljstvo je za vas najvažniji zadatak. Djeca znaju da vi postavljate pravila, ali ih to navodi da budu najbolji što mogu.
Neki bi rekli da ste hladni i pesimistični, ali djeca izvlače najbolje iz vas.


Vodolija

Ako ste Vodolija, najveće su šase da ćete biti posvećen roditelj jednog djeteta.
Vi ste društveni i iskreni i čuvate svoja prijateljstva. Ne volite da ste emocionalno vezani za veliki broj ljudi, ali ste ekstrenmo bliski sa onima koje pustite u svoj život. Iako volite da provodite vrijeme sa svojim voljenima, ponekad vam je potrebno da sami napunite svoje baterije. Takođe, cenite svoju slobodu i jedno dijete je idealan broj za vas.


Ribe


Ribe će biti saosjećani roditelji četvoro ili više djece.
Vi ste ljubazni i brićni, uvijek saosjećate sa tuđim problemima. Vaš topli hraniteljski duh je savršen za veliki broj djece.
Ponekad znate biti previše vezani za kuću, ali to je u redu jer ništa ne volite više nego da provodite vrijeme sa svojom porodicom.
Pazite samo da vas djeca ne nadvladaju, jer znate biti previše popustljivi.

Ne propustite