OGLASILA SE MAJKA EMINE JAHOVIĆ I OTKRILA NEŠTO O KĆERKINOM BRAKU: Kako će Emina reagovati kad ovo čuje?

Show
OGLASILA SE MAJKA EMINE JAHOVIĆ I OTKRILA NEŠTO O KĆERKINOM BRAKU: Kako će Emina reagovati kad ovo čuje?
.

Pjevačica Emina Jahović je putem društvenih mreža potvrdila kako se nakon deset godina braka razvodi od Mustafe Sandala, sa kojim ima dva sina, Yamana i Yavuza.

Pjevačica je priznala da ta odluka nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer su nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se njihova ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila. 

456189-emina-jahovic-iff

Kako je za "Faktor" otkrio izvor porodici Jahović, Emina i Mustafa su učinili sve da spase brak. Najveća podrška pjevačici u ovim teškim vremenima bili su majka Senija i brat Mirsad.

Njen brat je bivši uspješni košarkaš koji se i sam prije nekoliko godina razveo od Dine Džanković, bivše misice tadašnje Srbije i Crne Gore, sa kojom ima sina Nusreta i kćerke Kairu i Nebu. Mirsad je trenutno u braku sa Dušicom Trninić sa kojom ima dvoje djece, a kako otkriva izvor, uvijek je Emini govorio da je bolje dobar razvod nego loš brak.

“Emina i Mustafa već od ljeta ne žive zajedno. Ovo je bio veoma težak periodu za Eminu, ali oboje su shvatili da je ovo jedina pravilna odluka”, povjerila se Senija Jahović prijateljicama u Novom Pazaru.

Ne propustite