MNOGI SU ZAPLAKALI: Bili 19 godina u braku, a kada su se razveli on joj je poslao pismo

Kiosk
MNOGI SU ZAPLAKALI: Bili 19 godina u braku, a kada su se razveli on joj je poslao pismo
.

Razvod je doista teška odluka, ali moramo shvatiti da je nekada bolje rastaviti se, nego nastaviti s nečim, a da pri tome uopšte nismo sretni.

Najveće traume prilikom razvoda braka snose djeca, koja moraju sve to da proživljavaju, naročito ako su mali.

Tinejdžerka se uravo našla u takvoj situaciji, za koju više nije znala kako da reaguje, pa je odlučila cijelu tu priču da podijeli sa svojim prijateljima na društvenoj mreži i sazna kakva su njihova mišljenja, vezana za tu temu.

Lin je željela objasniti ljudima da za razvod braka svojih roditelja ne može da krivi niti jednog od njih, ali je podijelila neke zanimljive stvari koje su se poslije toga desile.

Razlog koji je doveo do razvoda nije nikakva prevara, jer su se oni zaista istinski voljeli, ali desilo se neočekivana situacija. Kada su se njeni rditelji razveli, sutradan je neko pokucao na vrata i njenoj najci dao buket cvijeća.

flower

Unutar njega je bila poruka, u kojoj je pisalo da je ovo cvijeće za najbolju suprugu! To nije bilo ma kakvo cvijeće, nego njeno omiljeno. A na dnu poruke je pisalo: ”Uvijek i samo ti.”

Naime, nejn suprug joj je tokom braka uvijek slao cvijeće, kada bi se ona našla u nekoj lošoj i tužnoj situaciji. Kada je shvatila da se potrudio oko nje, čak i poslije razvoda, počela je još više plakati, jer je njeno srce bilo slomljeno.

Lin je sve ovo podijelila na svom profilu, te dokazala da ljubav ne može tek tako da nestane i da svako mora za nju da se bori.

Ne propustite