KOD MUŽA JE SVAKI DAN OSJEĆALA NEUGODAN MIRIS: Mislila je da se ne kupa, ali ubrzo su saznali pravu istinu zbog koje su danima plakali!

Čudne priče
KOD MUŽA JE SVAKI DAN OSJEĆALA NEUGODAN MIRIS: Mislila je da se ne kupa, ali ubrzo su saznali pravu istinu zbog koje su danima plakali!
.

les Miln u 45. godini života morao je da se suoči sa teškom i stravičnom istinom. 

Ljekari su utvrili da je obolio od Parkinsonove bolesti. Ova informacija ne samo da je njega iznenadila i šokirala , nego i njegovu suprugu. 

Bili su i tužni i ljuti u isto vrijeme, jer nisu na vrijeme saznali za oboljenje. Njegova supruga nije mogla sebi oprostiti što to prije nije uvidjela, jer je bolest već bila mnogo uznapredovala i razvila se u tijelu.

Les je obolio prije dvanaest godina, ali obzirom da ne dolazi odmah do pojave simptoma, oni to nisu mogli ni da primjete na vrijeme.

Jedino što je njegova supruga primjećivala jeste kako se njen muž osjeća na neki neugodan miris, ali tome nije pridavala neki poseban značaj. On je u to vrijeme mnogo radio, pa je ona mislila da je to od stresa kojem je bio izložen.

Obzirom da neugodan miris nije nestajao, nego se iz dana u dan sve više povećavao, ona se počela s njim svađati i govoriti mu kako ne vodi računa o ličnoj higijeni. Čak je mislila da ne pere redovno zube, ali i da se ne tušira.

muz-i-zena1

On je pokušavao uvijek da se opravda i govorio je kako se redovno tušira, ali ona mu nije vjerovala.

Poslije nekog vremena, uvidjela je jednu bitnu stvar.

”Mi smo započeli vezu kada smo imali 16. godina. U posljednje vrijeme sam primjetila da on nije ona osoba sa kojom sam ja počela da se zabavljam, nego se totalno promijenio. Prve simtome sam uočila prije osam godina, a to su bile česte promjene raspoloženja. U nekim trenucima je pokazivao svoj bijes, da sam se ja počela plašiti njega i njegove reakcije kada bi nešto uradila.” – otkrila je Džoj.

Pomoću nalaza koje su ljekari uradili, utvrđeno je koja je bolest u pitanju. Od tada se njegov život iz korijena promijenio, a ni na posao više nije mogao da ide.

Zahvaljujući svojoj supruzi, Les je otkrio od koje bolesti je bolovao toliko godina.

 

Ne propustite