Sakrila se ispod kreveta kako bi testirala vjernost dečka: ŠOKIRALA SE ONIM ŠTO SE DESILO!

Kiosk
Sakrila se ispod kreveta kako bi testirala vjernost dečka: ŠOKIRALA SE ONIM ŠTO SE DESILO!
.

Ova priča kruži internetom već neko vrijeme. Radi se o ženi koja je odlučila da testira svoju vezu i u tom procesu nauči važnu lekciju…

Jedna djevojka je došla na ideju, što je po njenom mišljenju bila brilijantna ideja: Željela je da testira koliko je posvećen njen dečko njihovoj vezi i šta osjeća prema njoj; kakva bi njegova reakcija bila kada bi ga ona ostavila?

Kako bi dobila odgovore na neka od ovih pitanja, napisala je dečku pismo u kom kaže da je veza gotova, da joj je dosta svega i da ne vidi smisao u nastavku njihove veze. Sve što je željela jeste da vidi njegovu reakciju, ali nije zaista željela da ga ostavi.

Kada je završila sa pisanjem pisma, ostavila ga je dečku na stolu gdje je znala da će ga naći. Nije željela da propusti njegovu reakciju, pa se sakrila ispod njegovog kreveta i čekala je.

Napokon njen dečko je stigao kući. Bila je nervozna i uzbuđena, ispod kreveta. On je ušao u sobu i počeo je da čita pismo. Kada je završio, djevojka nije mogla da vjeruje šta čuje. On je zviždao i uzeo svoj telefon. Čula ga je kako govori:

“Ćao dušo. Dolazim kod tebe. Budala je napokon shvatila da je varam i otišla je. Kakva greška, ta veza. Baš sam srećan što je kraj. Kajem se samo što tebe ranije nisam sreo. Vidimo se uskoro!”

Djevojka je bila u šoku. kako se ovo dešava? Ostala je da leži ispod kreveta nekoliko minuta od šoka. Njen dečko je skupljao stvari po sobi. Kada je izašao iz stana, plače, polako je ispuzala ispod kreveta.

Pribrala se i pogledala po sobi. Na stolu se nalazilo još jedno pismo. Bilo je to od njenog dečka, za nju.

U pismu je pisalo sljedeće:

“Bufonu jedan, sljedeći put kad hoćeš da me prevariš, uvjeri se da ti noge ne vire ispod kreveta. Otišao sam do prodavnice. Vidimo se uskoro ljubavi.”

Ne igrajte se tako sa ljudima da vam se ne bi vratilo prije nego mislite!

 

Ne propustite