ŽIVI SA MUŽEM I 18 GODINA MLAĐIM LJUBAVNIKOM: Glumicu niko ne osuđuje zbog toga!

Show
ŽIVI SA MUŽEM I 18 GODINA MLAĐIM LJUBAVNIKOM: Glumicu niko ne osuđuje zbog toga!
.

Znate one ljude koje baš nimalo ne zanima šta priča čaršija - e pa, ova slavna Oskarovka spada u tu grupu.

Ekscentrična škotska glumica Tilda Svinton (56) pola godine živi sa umjetnikom Džonom Birnom (78), sa kojim ima blizance Honor i Gzavijera, drugu polovinu njena djeca provode sa njenim 18 godina mlađim dečkom Sandrom Kopom. Jedno vrijeme je sa njima živjela i Džonova djevojka, a i Sandro je često znao da prenoći pa je tako ova potpuno nekonvencionalna, ali srećna porodica izazivala veliko čuđenje javnosti, piše magazin zena.blic.rs.

ljubavnik

- Svjesna sam da smo drugačiji, ali svi smo jako srećni u ovakvoj zajednici i to funkcioniše. Ljudi su skloni osuđivanju svega što je drugačije, to me ne čudi ni uzrujava - objasnila je Tilda u jednom intervjuu.

Glumica poznata po nekonvencionalnom životu i androginom izgledu ne mari za tuđa mišljenja i uvijek ističe da je život u njenoj neobičnoj, ali srećnoj porodici neizmjerno ispunjava.
0913-tilda-swinton-1000x667

Slavna glumica i njen dečko Sandro upoznali su se 2004. na setu filma "Hronike iz Narnije: Lav, veštica i ormar", a Sandro se uselio u njenu kuću kako bi učestvovao u vaspitavanju njenih blizanaca.

– Sve je to poprilično dosadno. Otac moje djece i ja smo vrlo dobri prijatelji, a ja sam sada u sretnoj vezi s drugim. I svi smo prijatelji. Život ne mora biti komplikovan. Moraš imati saosjećanja i ne kriviti sebe kada se stvari zakomplikuju – izjavila je glumica u nedavnom intervjuu.

Ne propustite