POKLON OD POLA MILIONA EURA: Evo od koga je Vučić dobio automobil koji je izazvao VELIKU PAŽNJU

Region
POKLON OD POLA MILIONA EURA: Evo od koga je Vučić dobio automobil koji je izazvao VELIKU PAŽNJU
.

Postoje stručnjaci koji se bave sigurnosnom procjenom i njima je prepušteno sve što se tiče tog segmenta, od hotela u kojem će predsjednik biti smješten do automobila, kažu u kabinetu... 

Moćni Audi A8L kojim se po Zagrebu, za vrijeme svog ovotjednog posjeta, vozio srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić donacija je šeika Muhameda bin Zajeda Srbiji, doznao je Blic. Audi je u Beograd stigao prije nekoliko mjeseci izravno s jednog sajma automobila. Njegova minimalna cijena je pola milona eura.

- Predsjednikovo osiguranje odlučuje o svim segmentima sigurnosti pa i o vozilu kojim će se dužnosnici voziti. Tu nema ništa neobično. Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koristila je svoj predsjednički automobil kad je boravila u Beogradu, bivšeg američkog potpredsjednika Joea Bidena također su u Beogradu vozili njegovim automobilom... To se često radi, navodi izvor Blica.

U Vučićevom kabinetu kratko su rekli da se predsjednik u stvari koje se tiču njegove osobne sigurnosti ne miješa.

- Postoje stručnjaci koji se bave sigurnosnom procjenom i njima je prepušteno sve što se tiče tog segmenta posjeta, od hotela u kojem će predsjednik biti smješten do automobila kojim će se voziti, kažu u kabinetu.

 

Ne propustite