KATE NA MUKAMA: Ukoliko ne obuče haljinu ove boje RAZOČARAT ĆE SVIJET!

Zanimljivosti
KATE NA MUKAMA: Ukoliko ne obuče haljinu ove boje RAZOČARAT ĆE SVIJET!
.

Žene iz pokreta Me Too i Time is Up bore se protiv seksualnog nasilja, zlostavljanja i nejednakosti, a podršku su im pružile mnoge poznate dame

 

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton našla se u nezgodnoj situaciji pred ovogodišnju dodjelu BAFTA nagrada jer će svi biti obučeni u crno kako bi pružili podršku ovim pokretima, ali njoj pravila kraljevskog ponašanja zabranjuju da se tome priključi.

Naime, svi koji su pogledali makar jednu epizodu serije The Crown znaju da kraljevska porodica ima nebrojeno pravila, a neka od njih se odnose na oblačenje za specifične događaje.Tih pravila moraju da se pridržavaju svi članovi, a između ostalog moraju da se izbjegavaju bilo kakvo iznošenje političkih stavova na taj način.

Ukoliko Kejt za BAFTA-u obuče crnu haljinu opasno će prekršiti protokol. S druge strane, ako to ne uradi biće jedina koja neće obući crnu haljinu i tako će biti jedina osoba koja se na neki način protivi globalnim pokretima i time ne pruža svoju podršku njima, piše net.hr.

Dizajneri su s toga na velikim mukama jer treba uklopiti Kejtinu toaletu sa dres kodom, a ne prekršiti kraljevska pravila. Vjerujemo da će ova dobro poznata dama ako i uvijek pronaći mjeru i najbolje rješenje koje će zadovoljiti sve strane.

Ne propustite