Čović posjetio općinu Kiseljak

Bosna i Hercegovina
Čović posjetio općinu Kiseljak
.

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović u srijedu je posjetio općinu Kiseljak gdje se sastao s tamošnjim načelnikom Mladenom Mišurićem – Ramljakom kako bi razgovarali o aktualnim projektima, ali i problemima.

 Sastanku su nazočili i dužnosnici s viših razina vlasti Lidija Bradara i Josip Kvasina, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

 Čović je izjavio kako je cilj sastanka bio upoznati se s funkcioniranjem ove lokalne zajednice, domaćim problemima koje općinske vlasti rješavaju, ali i one za koje je potrebno uključiti i više razine vlasti.

 - Ova izravna komunikacija je prilika za razmjenu informacija s našim predstavnicima vlasti, članovima stranke, za razgovore o budućim planovima, poput infrastrukturnih, pitanjima određenih investicija ali i priprema za predstojeće izbore, odnosno komunikaciju s članovima stranke - kazao je Čović.

Načelnik Mišurić-Ramljak zahvalio je na posjetu te kazao kako je naglasak sastanka bio na gospodarskim temama, dodajući kako je dijelu sastanka nazočio i direktor tvrtke "Sarajevski kiseljak" Tomislav Slišković.

 Predsjednik HDZ-a BiH je u pratnji izaslanstva posjetio i Osnovnu školu Kiseljak te razgovarao s ravnateljicom Vitkom Grgić koja je istaknula dobru suradnju s općinskim i županijskim vlastima.  

 On se zadržao u informatičkom odjelu gdje učenici ove škole već sada vježbaju programiranje te se zahvaljujući ulaganju u njihovo znanje, ali i opremu, natječu i ostvaruju odlične rezultate u robotici.

 Na kraju posjeta, o aktualnoj političkoj situaciji održan je sastanak i s članovima Općinskog odbora HDZ-a BiH Kiseljak, a Čović je najavio posjete i ostalim općinama u BiH.

 

Ne propustite