SAUDIJSKI PRINC ŽELI BAŠ NJU: Spreman je njenom mužu platiti 10 miliona dolara samo za jednu noć!

Kiosk
SAUDIJSKI PRINC ŽELI BAŠ NJU: Spreman je njenom mužu platiti 10 miliona dolara samo za jednu noć!
.

Kim Kardašijan i njen suprug Kanje Vest dobili su ponudu od princa iz Saudijske Arabije, Mohameda Bin Salmana.

Naime princ je ponudio Vestu 10 miliona dolara da provede jednu noć sa slavnom starletom.Princa je na tu ponudu navela “kuknjava” Kanje Vesta da je 53 miliona dolara u minusu, pa je čak i od Marka Zakerberga zatražio da uloži u njegove buduće projekte.

Mohamad bin Salman, na konferenciji za novinare je ponudio rešenje kojim bi želeo da pomogne posrnulom reperu.

“Ne zanima me njegova muzika ni kolekcije odeće, ali njegova žena… Ona je neprocjenjiva. Rado bih platio 10 miliona dolara, pa čak i više da provedem jednu noć s njom”, izjavio je pred novinarima. a prenose strani mediji.

I dok jedni smatraju da ovakva ponuda nije ništa čudno ako se ima u vidu ko je princ Salman, drugi pak veruju da se radi u najmanju ruku o spekulacijama i nagađanju i da princ nikada tako nešto nije izjavio.

kim

KO JE PRINC SALMAN?

Kad je Mohamed bin Salman imao 12 godina, išao je na sastanke s ocem Salmanom, tadašnjim guvernerom saudijske provincije Al Rijad. 17 godina posle, sa svega 29, on je postao najmlađi ministar odbrane na svetu, te je svoju domovinu gurnuo u brutalni rat s Jemenom.

Princ Mohamed je bio još tinejdžer kad je počeo da trguje deonicama i imovinom, a kad bi naletio na neki problem, otac bi mu pomogao da sve riješi bez puno muke. Za razliku od svoje starije polubraće, MbS (kako ga zovu), nije se školovao u inostranstvu, nego je odlučio da ostane u Rijadu gdje je pohađao King Saudi fakultet i gdje je diplomirao pravo.

Kolege su ga smatrale ozbiljnim mladim muškarcem koji nije pušio, pio ni bančio.

2011. godine, otac mu je postao zamjenik prjestolonasljednika, pa je osigurao Ministarstvo odbrane ogromnim budžetom i unosnim ugovorima o nabavci oružja. MbS, kao privatni savjetnik, vodio je kraljevski dvor odlučnom rukom nakon što je njegov otac imenovan princem 2012. godine.

Princ Mohamed je uvijek bio uz oca koji svog miljenika nije ispuštao iz vida dok se penjao na ljestvici hijerarhije. Unutar saudijske religijske i poslovne elite postalo je nepisano pravilo da se do oca može doći jedino preko sina.

Kritičari tvrde da je imao puno sreće, iako je moć, a ne novac, ono što mladog princa tjera naprijed.

Kad je Salman naslijedio prijesto u 2015. godine, već se u velikoj mjeri oslanjao na sina. 79-godišnji kralj navodno boluje od demencije i može se koncentrirati na bilo šta tek nekoliko sati dnevno. Zato MbS ustvari upravlja kraljevstvom.

A njegova se moć dramatično povećala u prvih nekoliko mjeseci Salmanove vladavine. Princ Mohamed je postavljen na mjesto ministra odbrane, na čelo Armacoa – nacionalne elektroprivredne kompanije, postao je šef novog moćnog državnog tela – Savjet za ekonomiju i razvoj poslova – koje nadgleda sva ministarstva, te upravlja svim javnim fondovima.

(net.hr) 

Ne propustite