PORAĐALA SE 2 DANA: Trpila je bolove, a doktorica je zanijemila kad je na svijet stigla ONA, niko nije bio spreman na taj ŠOK!

Čudne priče
PORAĐALA SE 2 DANA: Trpila je bolove, a doktorica je zanijemila kad je na svijet stigla ONA, niko nije bio spreman na taj ŠOK!
.

Kako je Nikol bila tek u 36. sedmici trudnoće, par je bio prisiljen da ode u bolnicu kada je krenuo porođaj. Metju ju je odvezao u bolnicu u Mičigenu. Grad je bio pogođen jakom snježnom olujom, pa je Metju prvo morao da očisti prilaz kući, a zatim da krene na put od 2 sata do bolnice.

U bolnicu su stigli u petak u 4 sata ujutro, a trudovi su se nastavili tokom cijele subote. Tada je Niko odlučila da promijeni ideju o porođaju bez lijekova. Prošlo je 30 sati od početka trudova, a Nikol je bila u bolovima i jedva je disala.

Nakon konsultacije sa doktorima, Nikol je primila malu dozu pitocina što joj je pomoglo pri trudovima. Posle 4 sata borbe, Nikol je primila epiduralnu injekciju da joj smiri bolove.

Nakon 48 sati od pucanja vodenjaka, na svet je konačno stigla njihova beba po imenu Blejkli Fejt. Doktorka Mega Forši je bila spremna da ukloni posteljicu kada je osjetila još jednu glavu. Sat vremena nakon rođenja kćerke, na svet je stigao i njihov sin Kejd Metju.

Niko u sobi, čak ni sami roditelji nisu bili spremni na blizance. Ponosni i šokirani roditelji su shvatili da se sve neće odvijati baš onako kako su planirali. Takođe su shvatili da će im biti potrebna još jedna kolijevka, još jedan krevetić i još jedno sjedište za automobil.

Oni tvrde da im je drago što su kroz trudnoću prošli sasvim prirodno, ali takođe da su donijeli pravu odluku za upotrebu lijekova onda kada je trebalo.

Doktorka Megan koja je radila porođaj tvrdi da nikada pre nije videla nešto slično i da nikada neće zaboraviti ovaj par i ove dvije bebe. Možemo samo zamisliti osjećanja i misli Metjua i Nikol. Obje bebe sada polako rastu i dobro osjećaju.

Ne propustite