"ON JE OBIČAN NARKOMAN, NIJE SMIO DA ODE KUĆI" Učesnica "Zadruge" otkrila detalje o Darku Laziću

Show
"ON JE OBIČAN NARKOMAN, NIJE SMIO DA ODE KUĆI" Učesnica "Zadruge" otkrila detalje o Darku Laziću
.

Učesnica "Zadruge" i skandal majstor Jelena Krunić odlučila je da iznese informacije o Darku Laziću za koje je malo ko zna. Na to što je ispričala sinoć u rijalitiju, podstakla ju je opaska koju je pjevač izgovorio gostujući u emisiji "Ami Dži šou" prike određenog vremena.

Jelena se prisjetila tog trenutka.

zad

- Nešto se tu desilo u ,,Amidži šou", a Ognjen ga je pitao da li je istina da se zbog mene razvodi, a on je njemu rekao ''ma to je obična igračica''. Kad sam to čula, ja rekla da je on narkoman, da je kupio bijelo mače da bi ga odnio Ani i ništa... Sve, sve sam izdeklamovala. Ako sam ja obična igračica, onda si ti običan narkoman- rekla je Jelena Milanu Miloševiću.

No, tu nije bio kraj njenim otkrićima pa se dotakla i Darkovog odnosa sa Anom.

- Glup je kao tri ku**a. Pored toga što je glup, sve pare stoje kod Ane, samim tim je papučar. Nije smio da ode kući, ostao sa mojim drugom, nisam mogla da ga izbacim iz stana. Išao je u wc na svakih 20 minuta, šta je mogao da uradi. Ako pokrene tužbu, ima i te kako ljudi koji su tome prisustvovali tako da: ''Darko, ne igraj se sa tim" - nastavila je Jelena svoju ispovijest.

Ne propustite