ZAŠTO FARMACEUTSKE KOMPANIJE ŠUTE O OVOM JEFTINOM LIJEKU: Ubija 76 procenata svih ćelija RAKA za samo 24 sata!

Porodica i zdravlje
ZAŠTO FARMACEUTSKE KOMPANIJE ŠUTE O OVOM JEFTINOM LIJEKU: Ubija 76 procenata svih ćelija RAKA za samo 24 sata!
.

U periodu od nekoliko godina pronađene su brojne medicinske i farmaceutske prevare koje su ranije bile poznate kao teorije zavjere.

Nedavna studija objavljena u “British Medical Journalu” otkrila je jednu od najopasnijih zdravstvenih prevara koje ubijaju ljude decenijama na vrlo surov način. Tačno, govorimo o hemoterapiji.

Strašno je misliti da farmacija i medicina više ne razmišljaju o čovječanstvu. Ove dvije industrije treba da pomognu ljudima, posebno onima koji pate od neizlječivih bolesti. Umesto toga, one štete zdravlju ljudi koji koriste toksične “droge”.

Dr. Hardin B. Jones, profesor medicinske fizike i fiziologije na Kalifornijskom univerzitetu, proučavao je životni vijek pacijenata sa karcinomom tokom perioda od 25 godina, kada je došao do zaključka da hemoterapija ne radi. On je svjedočio da su pacijenti koji su bolovali od raka, koji su bili leijčeni hemoterapijom, umrli najstrašnijom smrću. Pored toga, Dr. Jones je upozorio da pacijenti koji se leče hemoterapijom umiru mnogo brže od onih koji se tretiraju alternativnom terapijom.

Nakon brojnih studija dolazili su do zaključka da hemoterapija značajno smanjuje životni vijek i brže ubija pacijente.

Istraživači sa Univerziteta u Kentuckyu sproveli su studiju o karakteristikama ekstrakta sjemena grožđa. Otkrili su da ekstrakt uništava ćelije raka i 76% ćelija iz leukemije za samo 24 sata u laboratoriji. Studija je pokazala da je protein odgovoran za to poznat kao JNK, koji uništava ćelije raka.

Šta je agresivniji rak, ekstrakt sjemena grožđa djeluje brže. Ova revolucionarna studija pokazala je da ekstrakt sjemena uništava ćelije kancera otporne na hemoterapiju, bez povrede zdravih ćelija. Na osnovu toga možemo zaključiti da je hemoterapija potpuno beskorisna.

Svjesni smo činjenice da biološke supstance iz sjemena grožđa selektivno uništavaju mnoge oblike ćelija raka. Ova studija pokazala je da broj mutacija čini otporan na hemoterapiju, ali je podložan liječenju ekstrakta grožđa, koji ubija ćelije raka u roku od 24 sata.

Međutim, interesantno je da farmaceutska industrija i dalje tvrdi da je rak neizlječiv, iako doktrina dolazi do novih otkrića koji pokazuju da se rak može podjednako tretirati kao i svaka druga bolest ako se ne tretira agresivnim metodama, ali sa prirodnim metodama koje su skrivene od javnosti.

Ne propustite