LIJEK IZ PRIRODE: Tri kašike ovog lijeka liječe ANEMIJU i štite od VIRUSA! (RECEPT)

Zdrav život
LIJEK IZ PRIRODE: Tri kašike ovog lijeka liječe ANEMIJU i štite od VIRUSA! (RECEPT)
.

Ove zime ćete pucati od zdravlja i energije ukoliko budete pili ovaj eliksir.

Smanjenje nivoa hemoglobina u krvi, nezavisno od broja crvenih krvnih zrnaca, smanjuje kapacitet krvi da prenosi kiseonik.

To može dovesti do anemije. U narodnoj medicini postoji više recepata za povećanje hemoglobina u krvi. Ova vitaminska bomba i ljekoviti eliksir izuzetno je dobar i provJeren lijek za povećanje hemoglobina, podizanje nivoa krvnih zrnaca i poboljšanje opšte krvne slike.

Napravite ga odmah, osim što je super zdrav, vrlo je i ukusan! Za pripremu ovog napitka ovo vam je potrebno:

-200 ml meda
-200 gr oraha
-200 gr suhog grožđa
-200 ml soka od mrkve
-200 ml soka od cvekle
-2 limuna

Priprema:

Operite 2 limuna. Rasijecite ih na pola i izvadite sjemenke. Sameljite sa korom (ako su prskani skinite koru) i stavite u neku staklenu teglu od litre.U smjesu mljevenog limuna dodajte med i cjeđene sokove navedenih voćki

Promješajte. Poslije u ovu smjesu dodajte sitno isjeckane ili mljevene orahe i suvo grožđe. I ponovo sve promješajte. Dobićete oko 1 kg ukusne i vrlo zdrave ljekovite smjese.Čuvajte je u staklenoj tegli u frižideru.

Primjena:

Uzimajte tri puta dnevno po 1 supenu kašiku, prije svakog obroka. Nema neželjenog dejstva, osim povećanja energije. Nakon sedmici ili dvije konzumiranja, provjerite krvnu sliku i prijatno se iznenadite..

Ne propustite