BRENU HELIKOPTEROM PRENIJELI U BOLNICU: Otkriveno sve o zdravstvenim problemima pjevačice

Show
BRENU HELIKOPTEROM PRENIJELI U BOLNICU: Otkriveno sve o zdravstvenim problemima pjevačice
.

O dokumentracu Lepe Brene i dalje se priča. 

No, u njemu je izostavljena priča o problemima sa zdravljem.

 Tokom karijere imala je tešku upalu sinusa koje je morala da operiše i zbog toga danas tako priča.

Lepa Brena ima specifičan glas, a otkrila je da nije uvijek bilo tako. Naime, ona je imala ozbiljnih problema sa sinusima, a nakon operacije govori kroz nos. Kada je rađen scenario za dokumentarac o njenom životu, karijeri i porodici, u posljednjem trenutku je izbacila dijelove gdje je trebalo da opiše dva teška zdravstvena stanja zbog kojih je mogla i da napusti muzičku scenu.

- Kako mi zdravstveno stanje nije bilo ugroženo? Nisam stigla to da opišem u dokumentarcu. Radili smo hale i sportske dvorane u kojima nije bilo mazuta, tada je krenula velika ekonomska kriza. Hale uopšte nisu imale grijanje. Morali smo da tražimo da bar koliko toliko upale grijanje. Međutim, oni su mislili da će se zagrijati zato što ima mnogo ljudi. Uvijek sam nastupala u nekim suknjicama. Sećam se jedne godine da sam imala stravičnu upalu sinusa koja mi je ostala hronična i zbog koje i danas imam takav glas kao da govorim kroz nos - otkrila je Brena detalje za koje javnost nikada nije znala i dodala, prenosi Blic. 

brenaa

- Nekako sam uspjela da otpevam jedan koncert, na drugom sam kolabirala, pala na sceni. Helikopterom su me prenijeli u Novi Sad direktno u bolnicu, sjećam se da su mi radili rendgenski pregled gde su mi ustanovili da imam gnojnu upalu sinusa. To je bilo toliko stravičan bol da sam dobijala infuziju non-stop. Imala sam tolike bolove da nisam mogla da otvorim oči, svjetlost nisam mogla da vidim. Plašila sam se tada da imam rak u glavi ili da imam neko teže oboljenje. Toliko je bilo katastrofalno da sam se plašila da li ću preživjeti - iskrena je pjevačica.

Kako tada nisu postojale društvene mreže, publika nije vjerovala da je bolesna, pa je iz tog razloga jednom prilikom na scenu izašla u bademantilu i sa doktorom.

brena

- Drugi put se desilo da sam isto tako bila stravično bolesna, imali smo problem, niko nije vjerovao da sam se razboljela. Jako mi je bilo loše, do te mjere da sam mislila da je kraj. Onda smo napravili krevet u autobusu. Pod temperaturom od 40 stepeni obukla sam bademantil, izašla na scenu u prepunoj hali. Tada je došao doktor sa mnom i rekao da ne možemo da održimo koncert. To su bile tako neke nevjerovatne priče. Problema je bilo stalno, dešavalo mi se da su mi se kostimi raspadali poslije dva koncerta - izjavila je Brena za Blic.

 

 

Ne propustite