'SAŠI POPOVIĆU ĆU DONIJETI RAČUN DA SVE PLATI': Sanja Kužet priznala šta je na sebi operisala!

Show
'SAŠI POPOVIĆU ĆU DONIJETI RAČUN DA SVE PLATI': Sanja Kužet priznala šta je na sebi operisala!
.

Voditeljka Sanja Kužet konstantno dobija pohvale za svoj fizički izgled, a ona priznaje koje estetske korekcije je primijenila na sebi.

Sanja ističe da je izuzetno zadovoljna svojim izgledom, i ne krije da je uvećala grudi.

- Zaista sam zadovoljna žena, tako da mi se dopada i kako izgledam. Grudi sam radila poslije prvog porođaja i sve je ostalo na meni prirodno. Rekla sam Saši Popoviću da ću mu, kada se jednog dana budem fucnula, donijeti fakturu da uplati sve što moram da popravim na sebi - kroz osmijeh je rekla voditeljka Sanja Kužet u emisiji "Press pretres".

Atraktivna voditeljka van scene ima puno obaveza, pa je priznala da ni sama ne zna kako se postiže posebno što se ovih dana sa porodicom seli u novi dom. Trenutno je okružena majstorima i vodi računa da u novom prostoru sve bude potaman.

- Ponekad se zapitam kako sve postignem. Dvoje djece, muž, posao, a evo ovih dana se selimo i sa majstorima sam po cijeli dan da bi sve uradili kako treba. Meni odlazak na posao dođe kao relaksacija - iskreno je ispričala Sanja Kužet.

Voditeljka je prvo dijete dobila prije deset godina, a drugog sina prije godinu dana iz braka sa Nemanjom Živojinovićem.

Na pitanje kako je stariji sin Andrija prihvatio Strahinju, šarmantna voditeljka je u emisiji objasnila:

- Ma on njega obožava, po cijeli dan se igra sa njim, vuče ga, nosi po kući, prosto obožava svog malog brata. Stariji je već navikao da me vidi na TV-u i svjestan je mog poziva, a prije neki dan bila sam na TV-u i glava mi je bila u kadru preko cijelog ekrana i mlađi je počeo da vrišti i da skače jer me je prepoznao. Bila sam u čudu da je već reagovao.

Ne propustite