PUNIJE I LJEPŠE USNE BEZ ODLASKA KOD HIRURGA: Potrebna su vam samo DVA SASTOJKA, a vjerovatno ih imate u KUHINJI! (VIDEO)

Praktična žena
PUNIJE I LJEPŠE USNE BEZ ODLASKA KOD HIRURGA: Potrebna su vam samo DVA SASTOJKA, a vjerovatno ih imate u KUHINJI! (VIDEO)
.

Trend napumpanih, prenaglašenih usana, polako odlazi u zaborav. Mnoge žene koje su povećale usne silikonom, sada se odlučuju na bolnu proceduru vađenja istog. Prepumpane "patkaste" usne, rijetko kome su privlačne,  a prirodan izgled sve više dobija na cijeni, jer ga je nažalost, sve manje.

Pune, sočne, prirodne usne, koje su u skladu sa ostalim dijelovima lica, uvijek će izgleti lijepo i privlačiti pažnju. Kako majka priroda nije svima podarila takav oblik usana, postoje prirodni trikovi, pomoću kojih najlakše možete da postignete efekat punih usana, bez bolnih i skupih intervencija.

Predstavljamo vam recept za povećanje usana, a sve što vam treba su sljedeći sastojci, od kojih vjerovatno mnoge već imate:

 

  •     maslinovo ulje ili vazelin
  •     cimet

Kako do punijih usana

Pripremite vaše usne tako što ćete ih istrljati četkicom za zube, a nakon toga ih osušiti maramicom. U malu činiju dodajte kašiku maslinovog ulja, pola kašike cimeta i promiješajte. Nakon toga uzmite štapić za uši i nanesite pripremljenu masu na usne, u dva do tri sloja. Ostavite da djeluje dva minuta, a nakon toga sipajte još malo cimeta u odvojenu šoljicu i nanesite ga na usne. Nakon dva minuta, uklonite smjesu sa usana. 

Pogledajte video:

 

Ne propustite