BEZ DLAKE NA JEZIKU: Rada Manojlović otkrila zašto estrada ne podržava Jelenu Karleušu!

Show
BEZ DLAKE NA JEZIKU: Rada Manojlović otkrila zašto estrada ne podržava Jelenu Karleušu!
.

Rada Manojlović u posljednje vrijeme govori bez dlake na jeziku, a otkriva da se dugo plašila da kaže neke stvari javno i da je išla linijom manjeg otpora.

Sada joj, međutim, nije problem da prizna da podržava Jelenu Karleušu, iako se to možda neće dopasti njenoj konkurenciji.

"Jelena Karleuša je Jelena Karleuša. Ne samo zbog izgleda, sek*epila i oblačenja već i zbog toga što čvrsto stoji na zemlji. Oduševljava me i zbog ljudskosti koju pokazuje prema drugim ljudima. Vjerujem da mlađe koleginice imaju strah od toga da je podrže u bilo kojem smislu da se ne bi zamjerale nekim drugim pjevačkim veličinama. Ne treba im to zamjerati, ni ja nisam smjela deset godina da iznesem svoje mišljenje, išla sam linijom manjeg otpora. U posljednjih godinu-dvije nemam nikakvu potrebu da o bilo čemu ćutim. Treba vremena na ovoj estradi da se oslobodiš i da prihvatiš posljedice toga da podržiš nekog protiv koga neko drugi od kolega ima nešto. Tu će uvijek neko smrtno da se uvrijedi i naljuti, takva je profesija", iskrena je Rada.

Kako će popularna Rada uskoro biti tetka još jedne bebe, pitali smo je da li je hvata euforija i da li bi voljela muško ili žensko dijete sa partnerom Harisom Berkovićem.

"Zaista se radi o prelijepom osjećaju, bebice su najčistije i najljepše što čovjek može da dobije od života. Radujemo se svi i jedva čekamo još jednog člana. Ne znam kakav je osjećaj ostvariti se kao majka, ali biti tetka je odličan. Kada se radi o deci sa Harisom, zaista ne razmišljamo o tome, ali mislim da bih, kada bi do toga došlo, malkice više željela djevojčicu jer su kod nas Manojlovića sva djeca dječaci", rekla je pjevačica.

"Često kada sestra i ja kupujemo za bratanca, primjetim koliko više stvari ima za djevojčice, pa bi mi sa te strane bilo zanimljivo da kombinujem. Ipak, dječaci su toliko umiljati, bezrezervno umiju da vole, zbog čega se ne bih bunila ni kada bih dobila dječaka", iskrena je Rada.

 


Novi.ba/Alo

Ne propustite