Žena je koristila dječiji proizvod, oslijepila je- nikada ne bi ste povjerovali šta je uzrok tome

Zdrav život
Žena je koristila dječiji proizvod, oslijepila je- nikada ne bi ste povjerovali šta je uzrok tome
.

Sve je odjednom postalo komplikovano a ona je pomislila kako to sama može izvaditi bez ikakvih problema. Danas postoji mnogo proizvoda koje ljudi kupuju djeci i misle da im ne mogu napraviti štetu.

Nisu svjesni posljedica da mogu djeci napraviti problem nego i njima samima.

Takvi proizvodi se vode na testove ali to izgleda nije pravilan način što bi značilo da ne odgovara tom standardu. Ova mlada majka je stalno imala set koji joj je služio da pravi nakit za djecu ali ono što se dogodilo njoj je svakoga iznenadilo a i nju samu ostavilo u brigama.

Radilo se o tome da je osjetili veliki problem kada je skoro ostala slijepa. Bila je povrijeđena na jedno oko a njega skoro nikako nije mogla da vidi.

Radi se o tome da je koristila šljokice a iste koji skoro svaki roditelj kupuje za svoje dijete. Bio je to tek jedan normalan dan a niko nije niti slutio šta bi se moglo desiti.

Ipak, jedna od tih šljokica joj je pobjegla i otišla tačno u oko a to joj je napravilo mnogo problema. Sve je odjednom postalo komplikovano a ona je pomislila kako to sama može izvaditi bez ikakvih problema.

Kako je to dirala i pokušavala da izvadi onda su se problemi samo gomilali. Iznenada se pojavila neka čudna infekcija na njen oko a osim toga joj su se gljivice počele pojavljivat.

Rožnica joj je pukla a ona je morala da ide na hitnu operaciju zbog svega toga. Zbog toga ako ste roditelj onda ne trebate ostaviti dijete da se igra sa nečim takvim opasnim.

Najbolje bi bilo kada ne bi bilo nikako u blizini vašeg dijeta. Očigledno je da taj proizvod nije još uvjek kako treba provjeren čim se desio jedan ovakav slučaj. Pustili su ga u proizvodnju a vrlo je moguće i da su znali kakve sve posljedice mogu biti.

Ne propustite