VEĆ 3 DANA JE U BOLNICI: Najbliži prijatelj Marine Tucaković otkrio kakvo joj je zdravstveno stanje!

Show
VEĆ 3 DANA JE U BOLNICI: Najbliži prijatelj Marine Tucaković otkrio kakvo joj je zdravstveno stanje!
.

Marina Tucaković, koja već tri dana boravi na Institutu za onkologiju, osjeća se dobro i početkom sljedeće nedelje bi trebalo da bude puštena na kućno liječenje. Kako otkriva za srbijanske medije njen najbliži saradnik, Damir Handanović, Marina na klinici boravi kako bi izvršila detaljna ispitivanja.

- Marini je bilo loše dve nedelje, otišla je na onkologiju kako bi obavila sva detaljna ispitivanja i kako bi utvrdila u kakvom zdravstvenom stanju se nalazi - priča Damir za Srpski telegraf i dodaje:

- Uradila je pola analiza i rezultati su dobri. Ostalo joj je još pola, pa očekujemo da će za par dana biti kod kuće. U svakodnevnoj sam komunikaciji sa njom. Da je nešto ozbiljno, da li mislite da ne bih bio pored nje? Ona mi je kao druga majka. Naravno da joj svi želimo dobro, zato smo je i nagovorili da ode na analize. O teškoj bolesti, za sada, nema nikakvih indicija, bogu hvala - završava priču Damir.

Kako se dalje saznaje, Marina je neposredno prije odlaska u bolnicu dvije sedmice imala visoku temperaturu i nije se osjećala dobro. Informacija da se Marina nalazi na onkologiji uznemirila je gotovo sve pripadnike srbijanske estrade, koji su brojnim porukama podrške poželeli Marini brzo ozdravljenje.

Ne propustite